Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kathryn Garrová moc pije a právě se svým vozem narazila do skleněného přístřešku u autobusové stanice. Její přítel z advokátní kanceláře Bill jí sice přispěchá na pomoc a policista, který si vzpomene na slavný případ McKay, při němž úspěšně obhájila právě policistu, pro tentokrát nechá věc být. Je ale jasné, že takhle už mladá žena pokračovat nemůže. Navíc ji opouští manžel Jason a hrozí, že bude odvolána z vedení právnické firmy, kterou sama zakládala. Kathryn se ocitá na dně a Bill jí chce pomoci: svěří jí případ Erica Johnsona, který byl obviněn z vraždy manželky a dvou dětí. Veřejná žalobkyně totiž věří v jeho nevinu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Rutinní thriller s tak předvídatelnou zápletkou na mnohokrát obehrané téma odsouzeného a následně osvobozeného lumpa, že ani není důvod uvažovat nad vyšším než průměrným hodnocením. Závěr filmu už potom vrcholí v naprosto provařeném otravném finále, padouch je po zásluze potrestán statečnou hrdinkou, která ho předtím vysekala z vězení a další z nudných televizních večerů dostal co si zaslouží... Bohužel, osudový zlom v komerčně-televizní zábavě se tentokráte opravdu nekoná... ;-) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Některé scény nepostrádají napětí a neočekávané zvraty. Herecká stránka trochu kulhá. Scénář : Paul Koval. Kamera : Bruno Philip. Hudba : David Findlay. ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama