Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skvělé rozsáhlé TV válečné drama z období US války Jihu proti Severu z let 1861 - 1865. Příběh o osudech jižanské farmářské rodiny a jejím odchodu z válkou ohrožené Virginie před bitvou u Bull Runu v létě 1861. Film líčí strastiplné osudy válkou ohrožených lidí na jejich cestě k novému domovu v západních oblastech země. Na osudech hlavních postav rodiny naturalisticky vykresluje lidskou tragedii kruté občanské války. (ČSFD)

(více)

Recenze (3)

laik_60 

všechny recenze uživatele

chcel som vidieť niečo na spôsob "osídlovania, miesto toho akýsi polopaticky a patistický USA western . No čo už. :) ()

Tormentor665 

všechny recenze uživatele

Ty scény z občanské války jsou silné a působivé. Předtím to chce samozřejmě přežít převážně kecací a lehce patetickou hodinku. Američané si na takovéhle rodinné ságy potrpí, The Macahans je jedna z těch lepších. ()

Carter21 

všechny recenze uživatele

Hodnocen pouze tento pilotní film aniž bych viděl navazující seriál. Snímku velmi škodí že se v polovině dějová linka roztrojuje přičemž doposud hlavní hrdina Zeb Macahan se poté objevuje až v posledních deseti minutách děje. Navíc jeho finální souboj s padouchem byl hodně podivný a to sem si myslel že po souboji Yankeeu a Rebelu o potok už nemůže být nic horšího. ()

Reklama

Reklama