Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Adaptácia novely Karla Glastra van Loona De Passievrucht (Otcova záležitosť). Po smrti manželky sa Armin Minderhout (Peter Paul Muller) dozvie, že je neplodný a že 13-ročný syn, ktorého vychováva, ani nie je jeho. Postupne sa  vyrovnáva s krutou realitou, no je otázne, či sa mu to podarí. (1mArc0)

Recenze (3)

rivah 

všechny recenze uživatele

Těžké vyrovnávání se muže s krutou pravdou, pátrání po otci dítěte a konečné vyrovnání se se skutečností. Solidní film. ()

1mArc0 

všechny recenze uživatele

Niečo zo života, jeden z tých lepších holandských snímkov s celkovo lepšou réžiou, skvelou kamerou a dobrou hudbou. Odporúčam si radšej prečítať knihu a potom zamieriť na film. Samozrejme kniha je lepšia, no film netreba zahadzovať. Odporúčam pozrieť, ja som to neoľutoval. Peter Paul Muller, podal celkom slušný výkon a herečka Halina Reijn, sa taktiež preukázala ako dobrá herečka. K Carice - dokopy si zahrala vo filme, cca 45 min z tých 1:40:00, bola veľmi odlišná herečka pred Čiernou knihou, nie zlá! Viacej bola známa doma, než za hranicami. Vidím, že si vyberá hlavne filmy, ktoré sú zo života a vie, že sú najlepšie. Tento a Čiernu smrť radím na odporúčaný film s Carice van Houten 5/6. /71%/ ()

Reklama

Reklama