Reklama

Reklama

O chlapečkovi, který se stal kredencí

Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Rodinný
Československo, 1989, 11 min

Obsahy(1)

Rodiče všech dětí na celém světě uspořádali sjezd, na kterém se radili, jak naložit s jejich zlobením. Sjeli se všichni rodiče, jen jedni chyběli, rodiče Silvestra, nejhodnější chlapečka na světě. Sjezd se usnesl na tom, že se na něj zajedou podívat, aby mohl jít ostatním dětem příkladem. Silvestr byl skutečně výjimečné dítě, ale to jeho „být hodný vždy a za všech okolností“ se mu poněkud vymklo z ruky... (Anifilm)

(více)

Recenze (6)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak jsem čekal příběh o klukovi tak hodném, že se z něj ve finále z nějakého neznámého důvodu stane kredenc. Mě holt bizarní náměty lákají vždycky. No a ona se z toho chudáka stane kredenc tak v půlce kraťasu, přičemž už to co předcházelo nebylo bůhvíjak zajímavé nebo vtipné a to co následuje už je jen vaření z vody, o ničem, bez pointy a vlastně i bez nějakého poselství či ponaučení. A nezachrání to ani celkem zdařilý Nárožného komentář, ani Bornova kresba. 2* ()

honzic 

všechny recenze uživatele

I přes skvělý komentář Nárožného, přeci jen tento díl pro mne ztrácí větší pointu. Hodnocení: 65 % ()

Reklama

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Žádný zvláštní či neobyčejný příběh to nebyl... Z většiny dětí (hlavně holčiček tedy) přeci vyrostou pěkné kredence. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No s prominutím nechci tvůrce urazit, ale tohle mi přišlo tak trochu jako neskutečná blbost. Samotný příběh ani tak ne, jako spíš osud onoho nejhodnějšího chlapce. Jasně, v pohádkách je možné všechno, ale…Ještě že já moc hodné děcko nebyl, takže k nám nemuseli na exkurzi z celého světa. Nárožný coby vypravěč se snažil, ale na víc jak průměr tento neobyčejný příběh nevidím. Naštěstí to nebylo moc dlouhé. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Vedle notoricky známých večerníčků spojující tvůrce Macourka, Borna a Nárožného, jsou tu i tato perfektní, humorná absurdna, které milovníka této trojice velmi mile překvapí. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama