Reklama

Reklama

Louskáček a Myší král

  • USA The Nutcracker and the Mouseking (více)

Obsahy(1)

Oblíbený balet, známý především díky působivé a stále nestárnoucí hudbě Petra Iljiče Čajkovského, převedli do animované filmové podoby filmoví tvůrci z několika zemí. Příběh osamělé dívky Marie se odehrává na Štědrý večer. V jejím snu ožívají všechny hračky, probouzí se k nočnímu životu svět myší. Ty bojují proti oživlým cínovým vojáčkům, v čele s Louskáčkem, který se promění v krásného prince a dívku pozve do svého království... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

gizi 

všechny recenze uživatele

Ničím není nijak moc zajímavé. Děj nezáživný, celkově takové nijaké, stále jsem koukal na čas, kdy už bude konec. 55%. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Ďalšia variácia na Luskáčika, avšak s nesympatickou animáciou, ktorej kvalita je vzľadom na koprodukciu 3 krajín ošemetná, a trochu bláznivým fantazijným príbehom o čarovnom oriešku a myšacom gangu. Občas má myšací kráľ dobré hlášky, ale inak je animák aj po tejto (komickej) stránke málo presvedčivý. Viac som sa nudil, než by bolo vhodné. ()

KdG 

všechny recenze uživatele

Celkem slušně nakreslené/animované, ale ten příběh mě absolutně nebere, a jako balet si to už vůbec neumím představit. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Jako celek to ušlo a hodnotím za 2+*, především pa jednoznačně za krásnou Čajkovského hudbu ale pěkná byla např. i samotná animace postav... ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama