Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nukleární ponorka vyzdvihne ze dna oceánu tajemný artefakt. Nikdo z posádky netuší, že jde o dávno ztracenou bránu do říše smrtících démonů a ničivého zla duchů minulosti. Po přerušení kontaktu s ponorkou vyšle vláda Spojených států na dno oceánu speciální komando. Tým vyšetřovatelů musí zajistit, co bylo příčinou neštěstí na ponorce, přivést ji bezpečně zpět do přístavu a navždy zničit bránu, která by mohla znamenat konec života na zemi (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

Kordus odpad!

všechny recenze uživatele

Koukání na tenhle film by se dalo přirovnat jako pokus o sebevraždu. Vše je tu blbé, nudné, prosto jakékoliv logiky... Jediná slušná scéna vypadá, jako že patří do jiného filmu. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tohle zetko neni zas tak hrozny Grieca sem uz videl hrat i v horsich filmech tady by se dokonce dalo mluvit o nevyuzitem potencialu protoze ten pribeh mi neprisel vubec spatnej jasne zpracovani je laciny herci toporny kulisy balkansky ale na druhou stranu triky jsou na tak superlevnej film obstojny plus jeden opravdu libovej smrtak kterej tu v komentu i nekdo zminoval takze samozrejmne ze je to blbost ale zas ne az takova katastrofa jak tradicne nemilosrdny hodnoceni CSFD radoby vypovida ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Skupina vojáků s různými paranormálními schopnostmi jede do páté dimenze prohledat atomovou ponorku, ve které je umístěn Hádův kámen, který dokáže otevřít bránu do samotných pekel a tím přivést na Zemi armádu démonů. Tohle je tedy mise k neuvěření. Velitele téhle partičky hraje Richard Grieco, který na stará kolena začíná vypadat jako mladší brácha Mickeyho Rourka. Scénář je samozřejmě dementní. Jeden příklad naprosté scénáristické demence...partička objeví Hádův kámen v místnosti s atomovým reaktorem. V místnosti stoupne radiace natolik, že všichni urychleně místnost opustí. Později se rozhodnou, že kámen přece jenom potřebují ke zdárnému dokončení mise, a tak se musí pro něj vrátit. Aby scénárista nemusel řešit to, jakým způsobem se hrdinové dostanou do této místnosti, raději celý podstatný úsek děje vynechal a hrdinové najednou mají kámen při sobě. A takových perel je tam více. Potěšující na filmu je jen pár krvavých scén a to, že umře i jedna celkem sympatická postava, o které jsem si myslel, že musí určitě přežít.. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

No ty vole. To byl zas k uzoufání nudný a blbí film. Film snad bez příběhu který si hraje na něco co není. Režisér nevěděl jestli natoči akci nebo horor a tak točí nudu. Proč většina těhle filmů v ponorce stojí za prd? Nedávno jsem tu měl Stinger který byl ještě horší než tohle. Copak nikdo neumí natoči aspoň průměrný béčkový horor v ponorce(čest vyjímkám typu Hlubina). Od režiséra McIntire jsem zatím viděl jen tohle čeká mě ještě Antibody a Silent warnings. Doufám že to nebudou takové sračky jako tohle. Film nedoporučuju vše je špatně scénář, efekty(kterým ale jako vždy odpouštím), režie, herci včetně špatného Grieca který vypadá jak klasický homosexuální manekýn.Srajda bohužel. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Film Phantom Force je velmi špatný sci-fi horor, který nestojí za ztrátu vašeho času. Kromě jediné scény, kdy zemře první člen komanda bych nenašel nic co bych vám doporučil vidět. Je to jen přehlídka špatných digitálních efektů, trapných hlášek a ještě horších hereckých výkonů. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tahákem filmu je samozřejmě Richard Grieco, jehož jméno si ti dříve narození budou pamatovat, jen si za boha nevzpomenou odkud. Patrně z televize, kam přesně hned zamířil i tento sci-fi horrorový paskvil. Grieco se tu vzhledově změnil do mladší verze životem a všemi jeho pozlátky (v jakémkoliv chemickém složení) unaveného Mickeyho Rourka (opravdu, točit životopisný příběh tohoto herce, Grieca angažuju na dobu jeho pozdního mládí). Příběh klasicky televizně zjednodušující, kulisy levné, herectví takřka pražádné, charaktery papírové. Bavila mě ta psycholožka, nebo co to bylo. Když poprvé nakráčela do kanclu na rozhovor s Griecem, v typicky pornosekretářkovském kostýmku (bílá poloprůsvitná košile, sexy brejličky, vyčesané vlasy), jen jsem čekal, kdy mu rozepne poklopec, oba odhodí stud a snahu o herectví stranou a vlítnou na to. Naneštěstí tedy zvítězila ta cudnější varianta, a tak jsem musel absolvovat jen netypicky suchý (poslední doba a střely jako Sharknado ukazují, že to jde i zábavně, škoda, že to tehdy ještě nepochopili), nudný televizní sci-fi horror, jehož scénaristé psali své dílo zřejmě automatickým psaním v hlubokém spánku. 0,5* ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Někdy se nestačím divit co všechno se natočí, i když je to béčko neli céčko, přesto mě do i trochu zaujalo. Mělo to slušnou atmosféru a pár scén bylo dobrých. ()

BlackHood odpad!

všechny recenze uživatele

No, tak tady v teto sračce je nejdelší chyba ve filmařské historii a myslím, že trvá asi nějakou hodinu a dvacet minut. Taky si myslím, že bych měl být pochvàlen a měl bych dostat oskara že sem to vůbec dodíval. A to mě ze začátku trošilinku bavilo i přes amatérismus, ale ke konci to bylo tak ubohé, efekty tak odporné... ()

Mania odpad!

všechny recenze uživatele

Až se divím sama sobě, že jsem to dokázala dokoukat do konce. Byla to blbost, co si budeme namlouvat. Akce skoro žádná, dialogy fádní, nulové napětí a samozřejmě chybějící vyvrcholení. Některé podobné filmy si dají tu práci a aspoň někde je vidět nějaká snaha. Tohle mi přišlo splácané páté přes deváté a nic z toho. Pár členů týmu má sem tam nějakou paranormální schopnost, ale ty jsou do filmu zahrnuté jen tak mimochodem. Stejně tak ani nějaké velké sci-fi nelze očekávat. Bohužel zklamalo i doufání aspoň v béčkový horor. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Vypadalo to na mysteriózní příběh jako vytržený z Akt X, ale nakonec se z toho vyklubala jen podivná pohádka pro dospělé. Z rozpočtu televizního filmu se nedají očekávat pozoruhodné efekty a tak to vypadá jak to vypadá. Není toho mnoho, ale když už, mohli by se srovnávat s lecjakou českou filmovou pohádkou. Ani ten příběh není nijak pozoruhodný. Svojí jednoduchostí dosvědčuje svoji televiznost. Podivné dialogy a ponuré herecké výkony ještě více shazují kvalitu. Za pozornost stojí jen Richard Grieco. Tuhle roli vzal snad z nouze, jinak opravdu nevím. Na kontě má daleko lepší a zajímavější snímky. A tak na jeden nenáročný večer může snímek postačit. Nemusí se u něj přemýšlet a leckoho možná i uspí. ()

Dárius 

všechny recenze uživatele

Tak todle má být horor?Snad nepovedený válečný film.I když i označení "válečný"je odvážné.Mé oblíbené tajemno,duchovno-dostalo pořádně naprdel.Ti čtyři historičtí Sasové jako mají být ti smrtící démoni?Zase se muselo něco natočit aby bylo na výplaty.Za toto DÍLO-ale museli peníze nosit z domu do práce.Je to jeden z "filmů" kde jsem se nechal nachytat OFICIÁLNÍM TEXTEM DISTRIBUTORA.Bohužel jsem nedal na komentáře kolegů. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Mise se řadí mezi filmy s nejhoršími postavami ever. Takhle hnusnej film jsem už dlouho neviděl. Začátek je celkem céčkově fajn, nastíní se nějaká zápletka, která dejme tomu vypadá fajn, ale pak se to změní v dungeon, kdy skupina naprostých kreténů chodí z jedný tmavý místosti do druhý, polovina má schopnosti jak X meni, nikdo se nad tím nepozastavuje, a běhají tam jakože démoni, který nevidíme....a když je na konci vidíme, tak to jsou lidi...jeden z nejhorších filmů, co jsem zatím viděl... ()

Dslike odpad!

všechny recenze uživatele

Konecne!! Videl som to davno a CD som mal nepodpisane ,takze som nikdy nevedel prist nato jak sa ten film vola (v uvodnych titulkoch som to nejak prehliadol) no a mal som tento film v pamati ako hrozny ...pozriem ho znova a opat hrozny ,pridem na CSFD ked uz som konecne zistil ako sa vola a som rad ze zdielate podobny nazor. JE TO HROZNE ...a neviem si pomoct ale miestami mi to pripadalo ako parodia nie Horor/ Sci-Fi ... a Richarda Griecoa v hlavnej ulohe ako ,,ostrielaneho velitela tajnej misie" snad nemyslia vazne, cely film som sa nemohol zbavit pocitu ze je teply. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Nic moc. Hlucho celkem není, ale něco tam prostě drhne. Už ty řeči o armádě neporazitelných, no je to pět lidí, asi nesmrtelných, ale s nimi by asi válku nikdo nevyhrál. Taková atomovka by jistě dokázala spolehlivěji. Pár efektíků ve snímku je i pár gore, ale celkově mi to přišlo jako tv béčko. 191120118402/8527 ()

Weissik 

všechny recenze uživatele

U některých filmů si člověk říká, jestli by nebylo lepší ty peníze investovat do něčeho jiného. Úvodní sekvence mě krapet vylekala, digitální moře a blesky vypadaly podobně jako ostatní zvláštní efekty, jak udělané amatérem v Corelu :D Herci jsou vesměs průměrní, scénář by jim stejně žádnou lepší kreaci nedovolil. Hloupé zápletky, hloupé zvraty... Všemu nasadilo korunu, když necelou půlhodinu před koncem zemře jediná pěkná ženská, která film trochu zatraktivňovala. Jedna hvězda jen za námahu pachtit se na něčem tak hloupém ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Celkem obstojná hovadina. Ale dalo se na to koukat. Jo efekty mizerný, příběh jakbysmet a ani herci za mnoho nestáli. Logika též nebyla silnou stránkou filmu a některé scény ... no škoda slov. Ale je fakt, že jsem viděl daleko větší sračky a tady děj odsýpal dost rychle, tak s přivřením obou očí tu jednu hvězdičku dám. 14 % ()

Reklama

Reklama