Reklama

Reklama

Le Nécrophile

  • USA The Necrophile
Krátkometrážní / Drama / Horor
Francie, 2004, 38 min

Recenze (10)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

No tak tohle !! Tohle rozhodně zaslouží vysoký ocenění!! Je to sakra povedený, atmosférický, bizzarní, nekrofilní a ve finále i trochu pedofilní ... Forma vládne!!! Fakt dobrý ... až na úplnej konec pár minut... To už bylo moc ... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Ňekrofilní kraťas u kterýho jsem se docela bavil.Vynikající spracování,skvělý hlavní "hrdina" a dobře zvolená hudba.Jedinný co lze vytknout-přestřelený konec. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hodně zvláštní francouzský snímek s nekrofilní tématikou mě zaujal svým dramatickým až poetickým pojetím, jemuž dodává na atraktivitě především výběr hlavního herce (který hrál opravdu skvěle) a poté hudební doprovod. Ten místy dokázal skvěle doplňovat ponurou atmosféru a ona potemnělost celého obsahu se mi opravdu líbila. Jenže trochu to tvůrci pohnojili závěrem, který už tak dobrý nebyl. I díky tomu musím snížit své plánované hodnocení z nadprůměru na průměr. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Môjmu zraku to síce nevadí, ale môjmu zmýšľaniu áno. Ono v skutočnosti ide o blud, proste o čosi, čo chce vyvolávať pozornosť svojím prezentom. Videl som a uvidím lepšie. A vlastne aj horšie. ()

jondzavid 

všechny recenze uživatele

Na tento kraťas som narazil vďaka roztomilej upútavke stanice Arte na poetický film o nekrofilovi. A bol to poetický film o nekrofilovi. 3 1/2. Vivat zombies. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Toto bola taká neúnosná kravina, až ma to bolelo. Dejovo absolútne prázdne, nikto mi nenahovorí, že išlo o poetické dielo. Spracovanie bolo vyslovene postihnuté. Išlo o televíznu inscenáciu akoby doslova vypadla s RTVS 2. Miesto rozprávania tu herci vydávali nejaké čudné pazvuky a celé sa to pokúsili zabaliť do spracovania nemého filmu. Bol to totálny trapas. Až na dve zvrhlé scénky, ako inak ani to nebolo nič extrémne, tu nie je čo kladne ohodnotiť. Proste som zbytočne premrhal pól hodinu. ()

FAITH.BABE 

všechny recenze uživatele

Co tím chtěl básník říct? Se nikdo nedozví... Možná to neví ani on sám. Proč tohle někdo vůbec točil? Jediné vysvětlení je zoufalost u závěrečnejch zkoušek na filmový akademii, nebo velký množství LSD. Tyhle ,,poetický'' hovnolády co nemaj hlavu ani patu jsou vážně ztráta času. Jedna hvězda za hlavní postavu, herec byl super. ()

muti 

všechny recenze uživatele

tak na to, aby si dal clovek toto v hlave do poriadku, si musi nieco supnut pred pozeranim. neuveritelne konverzacie sa tam udiali, dojali ma aj bez tituliek. film uchvati nie ani tak nametom ako skor spracovanim. ()

Reklama

Reklama