Reklama

Reklama

Případy inspektora Lynleyho: Poznej svého nepřítele

(TV film)
  • Velká Británie Inspector Lynley Mysteries: Know Thine Enemy (více)

Obsahy(1)

Inšpektor Lynley (Nathaniel Parker) a seržantka Haversová (Sharon Small) je dvojica, ktorá má neobyčajné danosti navzájom sa takmer dokonalo dopĺňať. Lord Lynley so skvelým vzdelaním a honosným pôvodom má nos na akékoľvek zákulisné intrigy a seržantka Haversová, pochádzajúca z ťažkých sociálnych pomerov, má pre zmenu nos na ľudí. A aj keď na prvý pohľad sa zdá, že tým dvom to nemôže klapať za žiadnu cenu, pravdou je presný opak... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Adiemus 

všechny recenze uživatele

Šestá série (škoda, že poslední) se mi líbila nejvíc. Nechápu jen, proč seriál nemá hodnocení jako celek. P. S. Tvůrcům seriálu se podařilo vytvořit několik skutečně odpudivých postav, a to na obou stranách zákona. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Poslední z případů inspektora Lynleyho. Šlechtic je zase při síle a společně se svou drahou přítelkyní Haversovou (je naprosto úžasné, že se nikdy nedali dohromady) vyšetřuje zmizení dívky, která je možná ještě naživu a pokud ano, tak už dlouho nebude. Dramatické, zajímavé, tak akorát napínavé. Jako poslední díl opravdu výborné a navíc jeden z těch nejlepších dílů. 85%. ()

Reklama

Galerie (20)

Reklama

Reklama