Reklama

Reklama

Smrtící skály

  • Kanada Snowman's Pass (více)

Obsahy(1)

Horolezecká sprievodkyňa Diana Pennington (Nicole Eggert) sa ešte stále nezmierila so smrťou svojho muža na skalách. A tak len s vďakou príjima ponuku Curta Seavera (Marc Singer), aby sa spoločne pokúsili nájsť jeho telo s využitím špeciálnej satelitnej technológie, ktorú vyvinula práve Seaverova firma. Lenže pri zdolávaní legendárneho úseku na skale Diana prichádza na to, že pátranie po jej mužovi bolo iba lákadlo k oveľa závažnejšej úlohe, ktorá stojí pred Seaverom a jeho spoločníkmi. Tí pátrajú po spadnutej špionážnej sonde, ktorá patrí k výbave nepriateľskej zahraničnej mocnosti. Sotva si zachráni život a teraz je uväznená na skalách, kde sa môže spoľahnúť iba na svoj inštinkt... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak nemůžu říct že je to průser, ostatně jsem od toho ani moc nečekal, ale takhle pomalý film je fakt vražedný. Čekal jsem než se film rozjede a ono to trvá skoro 1 hodinu než se začne něco pořádně dít, nicméně nemůžu říct že je to vyloženě špatný, jasně efekty jsou strašné, herci také a jejich pokusy o lezení a předstírání toho že dělají něco akčního jim nevěříte, ale já se prostě bavil. Malinko. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Marca Singera, ako zloducha som este nevidel vo filme. Moc mu to neslo, aby vo vas vyvolaval dojem, ze je hlavnym typkom na zlej strane mince:) Film plynul polonudnym priebehom filmu bez vacsej doraznosti, ze to ma priznaky putavej atmosfery. Filmu najviac panovala krasna, lesna priroda a akcne minisekvencie neposobili preplacanym spracovanym, ale ani, ze by to malo nejake adrenalinove citenie. Vsetko to rychlo preblesklo a aj vysumelo do prazdna. ()

Reklama

Pidzey 

všechny recenze uživatele

nejspíš to tu ani nikdo číst nebude,ale já se chci vykecat k tomuhle blábolu. Vždy jsem si říkal co to znamená když se řekne že někdo přehrává..poprvé jsem to poznal když jsem viděl Dračí doupě a Jeremy Ironse a po druhé tady když jsem viděl otřesného Marca Singera. Co se scénáře týče tak ten je neuvěřitelně trapnej až debilní. Ale přeci jen má tento film jisté světélko v propasti debility a to je Nicole Eggert která hraje ze všech herců asi nejlíp a k tomu je to dost kočka (jedna z těh hezčích hereček) a pak ještě těch pár pěkných záběrů na hory.. Tento film hodnotím ještě jednou *..ale měl to fakt těsný. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CHYBA VE FILMU: Když Brian (Garvin Gross) a Diana (Nicole Eggert) lezou, okolo 4 minuty, na skálu, kde je upevněný žebřík, je v některých záběrech vidět, že žebřík je šikmo položený. Když se však Brian k žebříku dostane, je žebřík kolmo k němu. Vyvrcholení úvodní scény je tak nepovedené, až mě to rozesmálo. CITÁT - Miluju tě a vždycky budu.......... Po půl hodině nesmyslných a stále se opakovaných dialogů, jsem přestal vnímat obrazy a prostě si pouštěl jako audio film. Děj je opravdu příšerný a nedá se na něj pořádně koukat. Sem tam je povedená kamera, ale to je vše. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Priemerne urobený film s krásnou krajinou a herečkou s pekným zadkom. Baywatch hviezda Nicole Eggert bola asi to najlepšie na snímke. Omnoho menej sympatický je jej úhlavný nepriateľ. Pár statických miest je, ale inak má dej vcelku spád. Námetovo zaujímavo napísaná a zrealizovaná vec, takým je film Snowman's Pass. Netradičným uhlom sú tu aj vyprofilované charaktery ústredných postáv príbehu, ktorý dokazuje, že možno napínavé dielo natočiť aj s minimom hercov.. Hoci sa rozhodne nepovažujem za nejako nadmieru náročného diváka, tento film sa mi podarilo dopozerať bez následkov - a to hlavne kvôli atraktívnemu prostrediu, v ktorom sa celý príbeh odohráva. Ten však sám o sebe za veľa nestojí, dej sa vyvíja úplne predvídateľne a hlavným záporákom pozerajú nekalé úmysly z očí hneď od začiatku. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v kanadské provincii Britská Kolumbie ve městě Vancouver. (Terva)
  • Když Brian (Garvin Gross) a Diana (Nicole Eggert) lezou na skálu, kde je upevněný žebřík, je v některých záběrech vidět, že žebřík je šikmo položený. Když se však Brian k žebříku dostane, je žebřík kolmo k němu. (Terva)

Reklama

Reklama