Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tím, kdo bude letos na Vánoce rozdávat dárky není starý dobrý Santa, ale Satan. Ten totiž před tisíci lety prohrál ve hře s andělem a od té doby musel dělat Santu. Teď ale jeho trest končí a on si konečně může vylít zlost za všechno dobré, co kdy musel udělat... (Magic Box)

Recenze (158)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Vánoční masakr. Satanův syn Santa Claus jako dvoumetrová hora svalů (prostě Bill Goldberg) se konečně zprostil své prohrané sázky, podle které nesměl tisíc let nikoho zabíjet a místo toho byl povinen rozsévat všude kolem vanoční pohodu, číst dětský dopisy, doručovat dárky a podobný hovadiny. Santa je ale pořádnej zmrd a jakmile se tohoto závazku zbavil, hned se vrátil do normálu - to znamená s požitkem hláškovat a kosit co se dá v Den zabíjení (pro nás oběti stále ještě Štědrý den). Goldberg zmáknul svojí roli výborně, tenhle film je hovadina ale bavil jsem se skvěle. Šťastný a veselý! I'm Santa Claus, not fuckin' Dracula! ()

AlchENEMY odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle že bylo natočeno v roce 2005? Pánové a dámy, tohle by byla ostuda i na rok 1985! Když jsem to viděla v programu, zaujalo mě to, říkám, to bude netradiční horor a ten smích při scénách kdy Santa vraždí vánočním věncem a jeho muflon plive kšiltovky lidí co sežral,...no prostě k smíchu. A ještě do toho ten trapný příběh o satanovi a santovi, který měl asi vyznít tajemně...ten by byl vtipný i v pohádce o princeznách. Tady palce jednoznačeně dolů.. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Ďábelský Santa mi sice ze začátku přišel jako film z produkce TROMA,ovšem hned po dalších pár minutách mi bylo jasné,že toto TROMA nebude.TROMA filmy jsou totiž jednak strašně špatně natočené,ještě hůře zahrané a vůbec naprosto brakové,zároveň však skvěle úchylné,extréní,krvavé,bláznivé,pekelně zábavné,prostě mají kouzlo braku.Ďábelský Santa měl s tímto vyjmenovaným společné pouze to,že byl strašně špatně natočený,ještě hůře zahraný a vůbec pouze a jen brakový.Ona zábavnost,onen šmrnc jinakosti,prostě to výrazné brakové koření zde naprosto chybí a jde tak o naprosto stupidní film,kde za pozornost stojí pouze úvodní tříminutovka,pak jde jen o totální sra*ku baz hlavy a paty,která jen tupě plyne a scéna předhání scénu v překonávání tuposti a ubohosti.Pro mě naprostý HNŮJ!Odpad nedávám jen díky právě zmíněná úvodní tříminutovce. ()

Amras 

všechny recenze uživatele

Zásadně odmítám skousnout pojem hororová komedie. Přijde mi to jako jakési zneuctění samotného hororového žánru. Proto takovéto filmy samovolně nevyhledávám. Nicméně jsou i výjimky. Snímek Santa's slay jsem měl již delší dobu na seznamu. Na svém hororovém blogu jsem si speciálně vytvořil kategorii s horory s vánoční atmosférou. Byl tam i tento Ďábelský Santa. Pustil jsem si to a už po první minutě mi bylo jasné, co to bude. Byl jsem zklamaný a přiznám se, že jsem měl zpočatku chuť film vypnout. Opět komedie! Jenže jsem to nevypnul a udělal jsem dobře. Už jen základní pointa je skvělá. Myslel jsem si, že Santa není jen tak hodný a milý, jak se o něm často říká. Je to pěkný zmetek. A to je dobře. Billu Goldbergovi ta role nesmírně sedla a myslím, že i on sám si ji užil. Je to vtipné, sice občas trochu přitažené za vlasy, ale bavil jsem se. Délka tak akorát, příběh super. Již se na to nejspíš znovu ale nekouknu. Ale i tak to můžu zařadit k těm povedenějším komediím. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Santa leze komínem, šprajcuje se bachorem." Jsem asi divnej. Vánoce mám rád, coby svátky lásky a pohody, pořád ještě věřím na Ježíška a na návštěvě u tchýně pro sichr i na Santu Clause, aby nepřišel nazmar jejich krb se širokým komínem, tchánova pýcha. A dárky taky rád, samozřejmě. Letos jsem napsal Ježíškovi o figurku sprostě mluvícího Santy, model vraždící čtverák. A protože jsem byl celý rok hodný, Ježíšek mi Santu přinesl! Bohužel, radost mi vydržela jen krátce, cca 10 úvodních minut, pak se mi hračka začala zasekávat a po půl hodině se rozbila už úplně. Bral jsem to od Ježíška jako podraz, podobně jako když vám vyčůraná tetička zabalí dárek typu měkkýš (něco užitečného na sebe) záludně do tvrdé krabice, aby si užila chvilkové vítězství, že její dárek rozbalujete přednostně. Odpustil jsem mu jen díky překvapení, roční permici do klubu "Zlatokopky". Tu mi ostatní kluci budou závidět! Proto zvedám ze dvou hvězd na tři, ta třetí hvězda je ozdoba ze špičky stromečku a je vrhací :-). ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama