Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cassanova Benson (Marlon Brandon) pohrdá ženami a proto se jich snaží co nejvíce dostat do postele. K tomu mu pomáhá historka o jeho těžce nemocné babičce.Takovému příběhu žádná žena neodolá. Všechno mu skvěle vychází, než potká někoho, kdo je stejný jako on. Lawrence Jameson je profesionální svůdce, který se představuje jako princ a na konci každé schůzky odcizí ženě nějaký šperk. Benson nesnese konkurenci, a proto s Lawrencem uzavře sázku o to, kdo se stane sexuálním králem malého letoviska. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

pepo 

všechny recenze uživatele

Az po strop gagmi nabita zalezitost, ktora ma v tejto dobe iba dve vady na krase. A obe su velkymi paradoxmi. Prvym je, ze Brandovi tato komedialna poloha nesedi na sto percent a dryhym existencia remaku. Ten komedialny potencial scen este viac podojil a hlavne vytasil paradny zaverecny zvrat, ktory tu tak velmi chybal. Aj tento original je vsak kralovskou zabavou. 8/10 ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nemohu Vám dovolit, abyste za mě zaplatila." Ani já to nemohu dovolit, protože neznám žádnou zámožnou dámu, kterou by uspokojilo dobrodružství ve formě financování odboje mého utlačovaného lidu a už vůbec nemám německou, francouzskou, italskou ani švédskou babičku, které potřebují zaplatit operaci. Zato znám Lawrence a Freddyho, s jejichž fintami na něžné pohlaví jsem se výtečně pobavil a jediný zápor jsem viděl v tom, že jsem si nedokázal vybrat, kterému z nich mám fandit při vzájemném souboji. ()

Reklama

Javert 

všechny recenze uživatele

Prakticky stoprocentně totožné s Ozovým remakem - navíc je u původní verze pouze úvod "Tady bydlela moje babička." a pozměněn je konec. Přeci jen je ale tenhle příběh jednou z mála výjimek v tom, že remake je lepší originálu. Brandovi komediální poloha příliš nesedne, pro Cainea mám slabost, a ona zvláštní "lehkost" remakeu mi zde také chybí. Navíc McDiarmid je McDiarmid. :) Solidní čtyři. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná a pohodová podívaná, z níž ten milý "feeling" 60. let přímo sálá. Souhlasím s názory, že Brando v takovéto komediální roli je netypický a zvláštní, byť hraje skvěle. Možná, že bych si na jeho místě lépe představil Paula Newmana či Steve McQueena, kterým tento druh rolí možná lépe sedl na tělo. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Solidní komedie, která mi trochu připomněla jednoho z Růžových panterů, ten díl na horách. Niven jako vždy gentleman, Brando v poněkud netypické a proto snad i nevěrohodné roli lamače ženských srdcí. Jeho teatrální výstupy a finta s rodným domem mi připomněla scénu z Cruel Intentions, kdy Sebastien svedl dceru své terapeutky. Limitem filmy jsou očekávané a zbytečně četné zvraty, které ke konci trochu omrzí. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Marlon Brando často při natáčení s Davidem Nivenem propadal záchvatům smíchu, a tak zničil spousty záběrů. Někdy to prý bylo až tak zlé, že se musel přinutit se mu během scény nedívat do očí. (Mol)

Reklama

Reklama