Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina lupičů si do detailu naplánuje skvělou loupež, ale ne vše se podaří tak, jak si naplánovali. Jeden člen skupiny je donucen na útěku unést ženu s dcerou, aby se mu podařilo dorazil na místo setkání a dočasného úkrytu. Úkryt je však nejnebezpečnější místo,jaké si mohli vůbec vybrat. To ovšem zatím nikdo netuší … a zatím řeší otázky, kdo co pokazil při nepovedené akci, kdo ukradl uloupené peníze a kam je ukryl. Příběh se odehrává deset let po únosu tehdy šestiletého chlapce, který byl donucen stát se svědkem hrůzných činů nepříčetného šílence. Po celé roky byl jeho osud tajemnou záhadou. Nyní mají na světlo vyplout ohromující fakta! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (38)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Primitívne "béčko" so všetkým, čo k tomu patrí. Príbeh nulový, herecké obsadenie na úrovni ťažkého podpriemeru, správanie postáv hodné vyšetrenia tými najväčšími odborníkmi z oboru psychológie. Lenže ono to z pohľadu horor žánru, i tak spĺňa určité kritéria, ktoré v mnohých prípadoch nedokážu naplniť ani snímky s väčším rozpočtom. Divák sa nedočká žiadneho gore ani originálneho násilia, no atmosféra je miestami celkom hutná, a tak plne zaslúžené, silné 2 hviezdičky, "lapajúce" po hranici priemernosti. ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

K Malevolence sa dá pristúpiť dvoma spôsobmi a/ rozošťať ho ako snehuliaka /za poloamatérsku réžiu, hercov, kameru, recyklovaný príbeh, logické diery, naivitu atď./, alebo byť benevolentnejší a za b/ pochváliť retro atmosféru, príjemne surovú béčkovú "neučesanosť" a dokonca i minimalistický hudobný podmaz/ktorý tu iní zatracujú, ale mne osobne v tomto old-school pojatom koncepte celkom sedel/. Moji kolegovia tu spomínajú Halloween či dokonca Piatok 13., ale Malevolence explicitne ťaží /či napodobňuje/ najmä sériu TCHM. Pri dnešnom pretlaku slaboduchých teenagerských vyvražďovačiek a počítačových orgií bez duše /napr. Underworld 2/ mi predsa len filmy ako tento prekážajú trochu menej a preto dávam jednu hviezdičku navrch. P. S. Obsah denníka, najmä posledné vety, boli naozaj cool! ()

Reklama

sidzej 

všechny recenze uživatele

Stevan Mena má potenciál. Budovanie atmosféry zvláda vskutku výborne. V mnohom (vrátane hudby a lakačiek) sa snažil napodobniť Carpentera a vcelku sa mu to darí. Mať po ruke lepšieho scenáristu, vyšší rozpočet a kvalitnejšie obsadenie, dokázal by natočiť solídnu žánrovú klasiku. Len škoda že prvá polovica filmu prakticky nudila a nedržala diváka v napätí ako ta druhá. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Protnutí dvou dějových linií, příběh masového vraha a vyloupení banky, nebylo vůbec špatné. Samozřejmě z dnešního pohledu je film plný klišé, a kdysi dávno jsem byl o něco spokojenější, ale jako oddechová záležitost dostačující. Hodně se tu křičí, nůž se míhá, i když na střeva ven nedojde, vrah je nezničitelný a oběti si nedají práci, aby ho dorazily, anžto tím by bylo po všem. Jediné správné účtování s vrahem je totiž to, když mu uříznete hlavu. No nic. Docela napínavá byla pasáž ve starém domě, co byl původně součástí jatek. Jak příhodné! Policista klasický blb, alespoň tedy dostal od FBI oprávněný dunaj... Solidní strašidelná hudba. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Další z filmů , který se podobají Texaskýmu masakru. V prologu se dozvíme , ztrácí x lidí ročně. Pak jsme svědky už předem jasně ne zrovna povedené loupeže v bance partou 4 lidí. Která pak jede na smluvené místo , kdesi na samotě. První z nich co má peníze má cestou nehodu a tam si u benzíny vyhlídne jiný auto, ale po nastoupení zjistí, ža v zadu sedí holka a vzápětí přijde její máma a tak mu nezbude než je unést. Po příjezdu na místo, se ,ale začnou dít divné věci a je víc než jasné, že tam ještě někdo je. A tomu dotyčnýmu nejde peníze, ale o ... Pak tam přijíždí zbytek party a nachází tam spoutanou ženu a jen část peněz a dál už ani není třeba povídat co bude dál... Vcelku průměrný horor, kdy se smontují dva zdánlivě oddělené děje. ()

Zajímavosti (2)

  • Film byl natočen na 35mm film. (Homerking)

Reklama

Reklama