Reklama

Reklama

Lupin sansei: Lupin vs Fukusei ningen

  • Japonsko ルパン三世 ルパンvs複製人間 (více)

Recenze (3)

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Príbehovo pre mňa veľmi nudná a zbytočná časť, no akciou a humorom skvelá. Lupin III opäť pobavil svojimi typickými charakteristickými prvkami, no hlavná zápletka a úhlavný nepriateľ Mamo, ma vôbec nezaujali a príbeh pôsobí ako zlepenec nesúrodých nápadov, ktoré nás posúvajú k čoraz viac a viac absurdnému vyvrcholeniu, ktoré podľa mňa nemá v tejto sérií čo robiť. Bohužiaľ mám Lupina veľmi rád a dať mu menej ako 3* sa proste nedá. A keď už nie kvôli nemu, tak aspoň kvôli Fujiko. ()

spawnxp 

všechny recenze uživatele

Je to dospělejší Lupin a nejen proto, že Fujiko ukáže dudy (!). Námětově je to další, celkem zábavná, záchrana světa. Záporňák je děsně zfrustrovanej skrček Mamo s geniálním mozkem, dábelským smíchem a posledním esem v rukávu. Animace je nadstandardní - i když je tu snaha dodržet "seriálovej design" občas se objeví špatně potlačená originalita (sekvence v poušti je třeba hodně výtvarná, stejně jako "začišťovací" eskadra B-52, celkem se povedlo i roztřetění (na 3 kusy) Mamova footmana Mr.Flinche, v "doupěti" záporňáka Mama běhá Lupin v obrazech Daliho, Chririca, Paula Delvauxe nebo v Esherovým bludišti a honí ho ksicht z hodně starejch americkejch comicsů, Mamo má za trůnem Michelangela ze Sixtinský kaple, ve finále shoří mj Botticelliho Primavera atd.) Akce je průzračná, včetně občasnejch "polickejch glos" (např. americká odpověď na Mamův pokus o světovladu - když neviš, tak to "do mrtě" vybombarduj) K psychologi postav: v předfinále dobrej "zářez" pro Fujiko - (klon) Manu opravdu šel po ní... Finále taky neurazí, má až velkorysý "Star Wars" rozměry (a exekuce megamozku v zákrytu nebeskejch těles připomene i 2001: Vesmírnou odyseu). "Push button" zavěrečný doomsday sekvence taky potěší... A lehce přízračnej inspektor Heiji Zenigata jako obvykle pohání děj dopředu. Hodně mi to sedlo, velice dobrá zábava. ()

Reklama

Idaho 

všechny recenze uživatele

Tajemný tvor Mamo ohrožuje svět. Jediný, kdo se mu může postavit, je Lupin Třetí za pomoci přátel Jigena a Goemona. Tento díl nedosahuje kvalit „Zámku Cagliostra“ hlavně kvůli podivnému ději, kdy jsme neustálými zvraty podobným tahání králíků z klobouku a mnoha logickým chybám přesvědčování, že vše je jinak. I přesto je to docela slušná zábava. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama