Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Archeológovia objavia komplikované hieroglyfy. Hieroglyfy obsahujú ten kód vďaka, ktorému ožije najväčší dinosaurus Yonggaryt, s cieľom zničiť ľudstvo. Profesor Campbell príde na to, že Yonggaryt poslala na Zem ďalšia inteligentná civilizácia, ale v tom momente je už neskoro. Netvor spôsobuje obrovské škody, navyše pri poslednej najväčšej bitke ožije Cykker, ktorý je ešte aj od Yonggaryho väčší. Našťastie sa ale oba netvory postavia proti sebe a takto rozhodnú o osude sveta. (aswer)

(více)

Recenze (6)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle považuji jako parodii na Godzilly. Protože takovouhle blbost nemůžu považovat za nic jiného. Už jen začátek a oživení monstra je strašně kýčovité a debilní. To nemluvím o debilnosti tvůrců. Proč ten věděc do hajzlu křičel že to monstrum stvořil? Vždyt ho jenom našel. No ale to není všechno. Třeba samotné útoky jsou totálně o ničem. To monstrum občas udělá škodu a střih jsme v bunkru no a tam se kecá co bude dál. Navíc to monstrum i když vypadá jako další variance na nějakou Godzillu, tak je tak příšerně naanimované že se člověk musí smát. To ty efekty nedodělaly proč? Vždyt se tam občas stane že to monstrum je průhledný. Prostě šílenost a to nemluvím ke konci k lidem kteří mají jetpacky to je něco šíleného. Herci nehrají jen se tváří že se bojí. Ale na druhou stranu se člověk nenudí protože chce vidět další blbost co sem tvůrci daly. Nechybí samozřejmě boj mezi dvěma monstry a ten je fakt maso. Od režiséra Shima jsem viděl Dračí války, ty byly lepší ale ne o moc. Naneštěstí nebyly takový šílený jako tohle. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku pri sledovaní YONGGARI som myslel, že snímok REIGO - MONŠTRUM Z HLBÍN ( 2004 ), bude čo do (ne)kvality prekonaný. Nuda, otrasné CGI ( to mohli radšej niekoho obliecť do kostýmu, ako to v Kaiju žánri bolo v minulosti zvykom ) a nulová atmosféra. Lenže potom začne toto céčkové béčko ponúkať to, čo tento žáner robí svojským a začnú tu vybuchovať miniatúry a začnú sa vyrojovať motívy a feeling Emmerichových spektáklov GODZILLA a DEŇ NEZÁVISLOSTI. Takže záchrana v poslednej chvíli. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Film „2001 Yonggary“ nemá dobré postavy a už vůbec nemá dobrý příběh, který je prostě cover verzí toho, co se v Japonsku točilo v 60. letech. Tohle všechno by se ještě možná dalo odpustit, ale Korejci se navíc pustili do filmu, který je hodně trikový, a to myslím počítačové triky. A to je obrovský kámen úrazu. Ano, sem tam jsou použity miniatury, ale jejich použití jen podtrhává neumětelskou křeč. Film je celkově otřesný a nebudete z něj mít žádný příjemný zážitek. ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Neodpustitelná parodie a to špatně natočená,jelikož efekty nefungovaly s dalšíma natlačenýma blbostma,je výsledek jaký je.Špatný. ()

Reklama

Reklama