Reklama

Reklama

Dokonalá partie

  • USA The Wedding Date (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nezadaná Kat Ellis hledá toho pravého muže. Má však poměrně mnoho požadavků: musí být inteligentní, společenský, elegantní, zdvořilý, ochotný cestovat... a vlastnit smoking. Nebylo by to tak nutné, kdyby její zhýčkaná nevlastní sestra neměla svatbu, které se jako svědek zúčastní Katin přitažlivý ex-přítel Jeffrey... A Kat by mu ráda dokázala, že bez něj se má mnohem líp. Podaří se jí vyřešit problém s pánským doprovodem? Dopadne všechno tak, jak si představovala? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Moc krásný film, pohoda, romantika, vtipné scény.... Nesouhlasím s tím, že je to obyčejný romantický film, má v sobě něco víc.. Nejspíše je to charismatem Dermota Mulroneyho a Debrou Messing, jako vždy krásnou a vtipnou - perfektně se k sobě hodili. Líbí se mi povahy jejich postav, on - sebevědomý, na pohled okouzlující muž, který ví, co chce, a ona - díky své rodině trochu neurotička, ale úspěšná a krásná, která si neuvědomuje, co nejvíce potřebuje.. Prostě tenhle film si občas velmi ráda pustím a nikdy se mi neomrzí :)) ()

Damielka 

všechny recenze uživatele

Nebylo to nic světoborného, ale nenudila jsem se a ani mě to nepohoršovalo svou tupostí, jako jiné filmy. Je to film pro nenáročné, kteří jen chtějí na chvíli vypnout a nebude jim vadit pár klišé. Proč je kupříkladu v mnoha amerických romantických komediích hlavní hrdinka tak nepostradatelná v práci, že kdyby na pár dní odjela, tak se zhroutí celá firma (nejlépe redakce oblíbeného a skvěle zavedeného ženského časopisu. V Dokonalé partii hlavní hrdinka aspoň pracuje na letišti, jestli jsem to správně pochopila, čímž si u mě šplhla). ()

Reklama

kebo 

všechny recenze uživatele

Povodne som si myslel, ze idem pozerat Wedding Crashers, co nebola pravda. Spociatku som nebol moc nadseny, lebo som o tomto filme nic nepocul a nehral tam ziaden zo znamejsich hercov. Nakoniec vsak nie som sklamany ako som povodne cakal. Nic prevratne tato romanticka komedia neponuka, ale napad s platenym spolocnikom sa mi vcelku pacil. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

A taková to mohla být přinejmenším slušná romantická komedie (Debře Messing jedna ze sudiček předeslala cítit se v podobných rolích jako ryba ve vodě), kdyby jeden z ústřední dvojice nekandidoval na česné předsednictví v klubu solných sloupů (Debru Messing jsem již chválil, takže můžete hádat, koho se předešlá výtka týkala) a kdyby se příběh a jeho ztvárnění každou další minutou čím dál více nepřibližoval povídkám jisté paní, světu známé jako Rosamunde Pilcher. Takhle jenom další z řady „pásových“ rom-comů, který u žádného z účastněných nebude zaujímat čestné místo na jejich soukromém chodníku slávy. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Kdyby hlavní hrdinka neměla hezký vlasy dam odpad :D. Koukám, že hrát v jednom filmu s Cameron Diaz a romantickou star Julii Roberts znamená propad do Béčekových vod pro jednoho nejmenovaného herce. Dívat se na někoho kdo si zaplatí přitele, kvůli svatbě sestry a pak se do něj zamiluje to fakt nechci. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Film se měl původně jmenovat Something Borrowed. (D3VIL)
  • Protože je Debra Messing alergička, tvůrci filmu se snažili použít umělé květiny kde jen to bylo možné. (D3VIL)

Reklama

Reklama