Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Wayne Szalinski už zase experimentuje. Ale tentokrát se nepokouší věci zmenšovat, nýbrž zvětšovat. Jak je tomu ale u Wayna běžné, ani nyní jeho vědecké zařízení není absolutně funkčně v pořádku. Nešťastnou náhodou se do Waynových pokusů připlete jeho dvouletý syn Adam. Z počátku nevinně vypadající záblesk, který Adama osvítí, brzy ukáže své důsledky. Náhle se totiž dosud roztomilý a malý Adam začne měnit v obrovské monstrum, jemuž celé Las Vegas připadá poněkud těsné. (HBO Europe)

(více)

Recenze (33)

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování filmu CO JE MALÝ, TO JE HEZKÝ se sice prvnímu filmu nevyrovná, ale i tak je to skvělá podívaná. Herci jsou zde stejní jako v prvním díle. Snad jen Nick vyrostl do puberty a Amy odjíždí na kolej. K nim přibyde třetí přírůstek, asi tak dvouletý kluk. Rodina Szalinskiého už bydlí v novém domě, kde hlava rodiny stále vymýšlí své vynálezy (upgreatovaná poštovní schránka, helma na holení, auto plné různých radarů). A jak tomu bylo minule, Szalinského přístroj zmenšil děti, tak tentokrát naopak sám vědec nechtěně zvětšil toho dvouletého kluka. Najednou po domě běhá dvou a půl metrové dítě, které roste až do obřích rozměrů, až začne připomínat Daryl Hannah z filmu POZOR, OBŘÍ ŽENA! V samotném závěru běhá mezi baráky v Las Vegas, hraje na obrovskou kytaru s Hard Rock Café a ředitel výzkumného ústavu se rozhodne zneškodnit vrtulníkem jako tomu bylo s gorilou v KING KONGOVI. A nejlepší hláška je ta, když matka poprvé uvidí toho zvětšeného kluka, omdlí a dítě řekne: "Maminka hapala!". Komedie je to stejně tak výborná jako první díl. V závěru ovšem možná až moc infantilní, což ale podle mě nevadí. Sranda to prostě je. Co je už ale horší, tak to jsou triky. Ty na rozdíl od prvního dílu jsou o hodně slabší. Kolikrát je poznat, že rodiče hrají před plátnem, kde běhá dvou a půlmetrové dítě. [665. hodnocení, 29. komentář, 38%] ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

To dítě je opravdu trapné, a rozhodně mu nejsou 2 roky! Film se opět vydá ve stopách vědy, ale tentokrát se bude zvětšovat. Opakovaný vtip, není vtipem! Příběh je o ničem. A to dítě mi lezlo na mozek celý film. A na konci když brečí? Hrůza. První film byl mnohem lepší. Kouzlo toho, že nikdo neuhne a to i když ho má rozšlápnout 33 metrů vysoké dítě, je vážně neuvěřitelné. Hvězdiček 2** ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Zatímco první film je velmi příjemná rodinná komedie se zajímavým a dobře využitým nápadem, ten druhý už kromě samotného nápadu nic jiného nemá. Vtipné to není, nudí to, nápad není pořádně využitý, vytratilo se z toho kouzlo prvního dílu a hlavně v hlavní roli je zde snad to nejblbější a nejotravnější děcko, jaké kdy mohlo existovat. Kvůli tomu fakanovi se mi to líbilo ještě míň, ale tak aspoň je tu ten humor relativně nezávadný a k žádnému fekálnímu nedojde. Nicméně vtipné mi to nepřišlo tak jako tak a kromě výše zmíněných kladů mě už žádný další nenapadá. Lepší 1* ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Je tomu už řada let, co jsem tenhle film viděl. Vlastně by to klidně mohlo být ještě v dětství. A už tenkrát jsem se nasmál. No a ani teď po skoro dvaceti letech tomu nebylo jinak. Televizi jsem zapnul náhodou a nakonec nemůžu říct, že bych se nudil. Ano, je to kravina, ale místy i docela zábavná kravina. Humorově podobná asi jako Kdopak to mluví. ()

Randall 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu je lehce nadprůměrný a jsou v něm i vtipné scény. Jakmile však rodiče opustí dům, aby v něm nechali své obří dítko se sourozencem, klidně můžete přepnout jinam. Postavy se stanou pozoruhodnými tupci, jejichž nelogická rozhodnutí jsou to jediné, co posunuje děj. Chápu, je to komedie, ale ani v komedii by se postavy neměly chovat jako úplní idioti jen proto, aby se scénárista mohl rychle dostat k dalšímu vtípku. Navíc to obří dítě je (alespoň pro mě) strašně nesympatické a chová se jako hroznej spratek! ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama