Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fotografka Rafi (Uma Thurman) je velmi atraktivní 37-letá žena. Po rozvodu řeší zklamání z mužů se zkušenou terapeutkou Lisou (Meryl Streep). Ta jí poradí, aby si našla takového muže, který jí zase vrátí chuť do života. A tak se Rafi seznámí s okouzlujícím a přitažlivým Davidem (Bryan Greenberg). Fantastický milenec je o 14 let mladší. Na pravidelných setkáních s terapeutkou Lisou září Rafi štěstím a při konverzaci zabíhá až do těch nejintimnějších detailů mileneckého vztahu, včetně pikantností. Lisa je spokojená s pozitivním vývojem své klientky. Její klid ale vezme velmi rychle za své v okamžiku, kdy zjistí, že oním ideálním mužem je její vlastní syn! Je vůbec možné se s takovou situací vypořádat? Snadné to asi nebude, když už i tak zkušená terapeutka potřebuje terapii... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (342)

movie 

všechny recenze uživatele

Uf, tak tenhle film je až příliš nadhodnocený. Laciný pokud o napodobení inteligentní konverzační atmosféry snímků Woody Allena, ovšem z Manhattanu přesunutý do Brooklynu. A s dialogy víc než špatnými. A co ten konec? A co hlavní hrdina co víc než na arty boye vypadá na lokální macho z nočního disca? Ano, Meryl Streep je dobrá a Uma Thurman taky, to ale zoufale nestačí. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pohoda z tohto snímku až srší a ani som nečakal, že sa pri romantickej komédii budem smiať nahlas! Najhumornejšie boli trojuholníkové psychiatrické stretnutia s Meryl Streep, ktorú som si užíval najviac. Záver určite nepoteší milovníkov klasických sladučkých medovín, no reálnosť si o tu vyžaduje a práve preto dostáva odo mňa takéto hodnotenie. Navyše režisér už pri svojej prvotine 'Boiler Room' ukázal svoje kvality a ak aj Bryan Greenberg bude pokračovať v tomto tempe, tento film môže byť pre nich parádnym odrazovým mostíkom. A o Ume ani nehovorím, ak bude takto krášlieť naďalej, v 50tke vyhrá Miss World. 90%. ()

Reklama

JayZak 

všechny recenze uživatele

Ano, není to "klasika" ve stylu hollywoodských patetických bullshitů, ale i tak mě to nepřesvědčilo. Uma Thurman je sladká, a pro roli se celkem hodila, Meryl Streep nedostávala moc prostoru a hlavní mužský představitel Bryan Greenberg je pro roli spíše nevýrazný a nějak jsem mu to nevěřil. Právě proto, že se to liší od všech těch Krásných pokojských, mělo to potenciál být mnohem chytřejší. Třeba z psychoanalitických sezení se dalo vytřískat mnohem víc a nějaký ten vtip by taky neuškodil. Takhle je to jenom průměrná, lehce vybočující romantika s pro mě až příliš velkou dávkou cukru. Ženám bych to ovšem doporučil, protože ty většinou sladívají více než muži :). ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Velice originální a v mnoha ohledech netradičně pojatý romantický film. A může za to zejména Ben Younger, jehož režie je úplně jiná, než na jakou jsme u podobného typu filmu zvyklí. Je směšné tu číst něco o tom, jak je tenhle snímek neoriginální... Zajímavé je, na kolik je tenhle snímek klasický, zejména v detailech, jednotlivých záběrech, pohybech kamery, přesto však nabízí nový pohled. Herecké výkony nejsou dokonalé, jak by se hodilo napsat, ale přirozené, ostatně jako vše v tomto snímku. Podivně znějící dialogy nejsou pouhé floskule, ba naopak skvěle fungují, neruší. Přesto se však v pár momentech může zdát Prime kýčovitý, ale on není. Některé situace jsou nápadně podobné tomu co jsme již několikrát viděli, ale jen abychom z nich mohli vyjít s novým dojmem... Příjemná to komedie... [TOP 19/6 77%] ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Příjemný film, ale hrozně mu škodí, že se tvůrci zřejmě nemohli rozhodnout, jestli to má být komedie nebo vážný milostný příběh. Na komedii to má dobrý námět, ze kterého se ale dalo vytěžit určitě ještě mnohem víc a na čistou romantiku je to zase trochu málo dramaticky romantické. Navíc mě poněkud zklamal konec, to, že je netradiční by bylo celkem fajn, ale tady se to nějak nehodilo a když už, tak mi tu chybí nějaké zřetelnější vysvětlení proč to dopadlo, jak to dopadlo. 70% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • Pes, sedící u Lisy (Meryl Streep) ve scéně, kdy jí s manželem sendvič, je ve skutečnosti její vlastní pes Digby. (jezurka42)
  • Ben Younger připravoval scénář k Prime osm let, a začal ho psát ještě před svým debutem Riziko (2000). Younger vystudoval politologii a mimo režie se věnuje také psaní pro noviny The New Yorker. (imro)
  • Autorem obrazu, který Rafi (Uma Thurman) považuje za svůj nejmilejší, je americký malíř lotyšského původu Mark Rothko. (venus)

Reklama

Reklama