Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dannyho Hawkinse (Dane Clark) pronásleduje otcova minulost. Ten byl za vraždu odsouzen k trestu smrti oběšením. Kvůli neustálému šikanování ze strany vrstevníků prožil těžké mládí a nedokázal se začlenit do jižanské komunity, kde žije. Dannyho jediným přítelem je Gilly Johnson (Gail Russell), kterou miluje. Ale otcova minulost se krutě zhmotní v neúprosnou realitu, když v sebeobraně zabije jednoho ze svých trýznitelů. (ilclassico)

(více)

Recenze (7)

Bebacek 

všechny recenze uživatele

Moc pěkná úvodní sekvence, ale toť asi vše, co mě na tomhle noirovém kousku zaujalo. Zbytek spíše melodramatické sladkobolné klišé, žádné pořádné zrádnosti a nepřístojnosti. Škoda, od Borzageho lehké zklamání. ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele

3,5 Začátek je doopravdy skvostný, pak jak se film rozjíždí, tak ještě pořád docela baví, nicméně pak se to trochu pokazí a sklouzne to do průměru a občasné nudy. Hrdina mi vůbec nebyl sympatickej a občas se choval jako totální idiot. ()

Topco 

všechny recenze uživatele

Škoda toho naivného konca (ku ktorému sa začalo schyľovať od polovice minutáže). Pôsobivé bolo nielen oslavované intro, ale aj napr. scéna na kolotoči. Obstojný (melodramatický) noirík z netradičného prostredia malého mestečka, kde každý každého pozná a niet úniku. Tú stiesňujúcu fatalistickú atmosféru slučky, ktorá sa okolo krku hl.hrdinu sťahuje, som si užil. ()

vypravěč 

všechny recenze uživatele

Po úsporné expozici, která hravě odsune otázku hrdinovy psychologie a roztočí kolo osudu, probíhá rozvláčná cesta antihrdiny k přiznání, během níž postupně stihne vše, k čemu se dosud nedokázal odhodlat, zvláště získat srdce nedostupné ženy. Ani stopa po duši, po napětí, po citu, jen neuměle umělá hra na žánr. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama