Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalá hviezda Billy Cole príde s nápadom, ako rýchlo zbohatnúť. Postaví volejbalový tím zložený z prekrásnych atletických striptérok z klubu Cloud 9... (oficiální text distributora)

Recenze (35)

dainio 

všechny recenze uživatele

Slaboučký a velice nezáživný pokus, o netradiční sportovní komedii. Hlavním smyslem tohoto filmu, bylo ukázat ženy v bikinách. To je patrné již od úvodních minut. I proto mi evokovalo, to všechno producírování v plavkách a pózování na kameru, jistou podobnost s "Pobřežní hlídkou" či nějakým soft-pornem bez aktů. Harry Basil se zřejmě při natáčení stále nemohl rozhodnout, co z toho vlastně chce mít. V poslední půlhodince se film, konečně někam pohnul. I sám rejža pochopil, že takhle to dál nejde. Turnaj v plážovém volejbale a fandění svěřenkyním Burta Reynoldse, mě odhodlalo k jedné hvězdičce. ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Musel sem kroutit hlavou nad stupiditou filmu a nad bezchybnými křivkami volejbalistek. Prohlásit tento film za úplnou ztrátu času by asi nebylo úplně podle pravdy, přece jenom film výhradně staví na záběrech mladých volejbalistek v plavkách, takže alespoň na toto se určitě dívat dalo, jistě že to především ocení divák mužského pohlaví a výsledek potom není film, nýbrž módní přehlídka, ale herečky byly jasné desítky tak tu jednu by si to mohlo zasloužit. ()

Reklama

Jaňo 

všechny recenze uživatele

Aby bolo jasné hneď od začiatku, toto nie je film o šľapkách, ale o striptérkach (!) - ktoré hrajú volejbal, aby si privyrobili... Samozrejme, nie je to obyčajný volejbal - zabávajú pánov na rozlúčke so slobodou, tancujú nahé na pláži. Ako sa to už v živote (alebo v amerických filmoch??) stáva, prestane ich to baviť a budú "ťažko" trénovať na svetové finále v plážovom volejbale. Či sa im to podarí? To neprezradím! Tipnite si :o) Jedna hviezdička za tie baby a druhá za niekoľko podarených vtíkov... ()

rikitiki odpad!

všechny recenze uživatele

Je smutné vidět herce za zenitem, jak berou jakoukoliv roli. O to smutnější, že Burt Reynolds by vůbec za zenitem být nemusel. Kdyby se dostal k roli nějakého drsného seniora, klidně bych mu ji uvěřila. Ne ale tuhle slátaninu bez nápadu. Tedy, kromě toho základního - necháme striptérky hrát plážový volejbal. ____ Existují filmy hůř natočené, hůř zahrané i hůř obsazené, tady ale dávám odpad za neuvěřitelnou faleš (všichni se nakonec spřátelíme, protože nám nejde o peníze, ale o to dokázat si, že jsme plnohodnotné lidské bytosti) a licoměrnost (dokážeme všechno, když se spojíme). Je to hnusně laciné, primitivní a klišovité. /5. 9. 13./ ()

UncleG

všechny recenze uživatele

Baby poskakují v plavkách. To je celý. Bohužel ladné křivky Reynoldsových "striptérek" nejsou na měřítka roku 2011 dostatečně odhaleny. Předevčírem jsem se koukal na skutečnej plážovej volejbal, hrálo brazilský duo Larissa - Juliana. Vzhledem k velikosti letošního modelu jejich bikin předpokládám, že příští rok už budou holky dočista nahý. Někdy je holt realita překvapivější než fikce. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama