Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přežít bez vody není snadné. Tři propletené příběhy ukazují, jak daleko by lidé mohli zajít kvůli vlastnímu přežití při podezření na teroristický útok, který kontaminuje dodávky vody v LA. Heera Bratti je sikhského původu, a má malý obchůdek v Los Angeles. Nesouhlasí s tím, že jejich syn Vikram má přítelkyni Lilian, pocházející z Kavkazu. Tyto starosti se ale stanou nepodstatnými jednoho rána, kdy se v Kalifornii otráví osm lidí kontaminovanou vodou přímo z vodovodu. Vláda pátrá po vinících a obyvatelé mají na 72 hodin zakázán jakýkoli styk s vodou z veřejných zdrojů. To, co bylo pro obyvatele samozřejmé, je náhle zapovězené. Třeba jen prosté umytí rukou. Celá tato krizová situace nemilosrdně obrací vztahy v komunitě, a šroubuje cenu balené vody nahoru. Objevuje se rabování a lidé jsou ochotni pro trošku vody i vraždit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Často poznáte pravej význam věcí až o ně přijdete. Když lidi přijdou o své pohodlí, začnou se chovat jako zvířata. Dobrej námět ale levně a špatně natočené. Stupidní gialog, nesmyslný střih, odfláknutej scénář, šílená nuda bez kouska napětí. Je to odpadová voda - teda Kontaminace. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další film na téma dojde voda(nejde elektřina, něco se podělalo... Vyberte si) a její následky. tentokrát bylo dobré že film trvá něco kolem 75 minut(kdeže 120), filmu jsem nějak nevěřil, ocenění co dostal jsou pro mě neznámé a přeci jenom to je celkově dobrej film, konec se mi hodně líbil. Rozdělení různých charakterů bylo dobře udělané stejně tak jako jejich chování. Celkem vzato je to dobrý odpočinkový film ale i tak tu je dost negativů, jako třeba pár děr ve scénáři, špatná kamera, a jiné ale i tak dávám silný 3*. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Neviděl bych to tak špatně. Jde vidět že je to nízkorozpočtové ale nějak zvlášť mě to ani neštvalo ani nezaujalo. Určitě si to nezaslouží tak nízké hodnocení (bohužel csfd.cz má moc zakomplexovaných lidí kterým vadí kde co). ()

Faustka odpad!

všechny recenze uživatele

Možná dobrý námět, jinak všechno ostatní špatné, plytký příběh, nudné zpracování, herci na ránu mezi oči (kdyby to u mě vyvolalo alespoň nějaké emoce - nevyvolalo).. a ani ten nedostatek vody jsem nepocítila. No, jo.. když já vlastně ujíždím na Cole a tam je to hlavně about sugar. :-) ()

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v americkém městě Los Angeles v Kalifornii. (Terva)
  • Jde o pvní film, který si mohli diváci zakoupit na internetovém obchodě Google Video. (Terva)
  • Film měl soutěžní premiéru na festivalu SXSW 2005 konaném v americkém městě Austin ve státě Texas, kde získal Zvláštní cenu diváků. (Terva)

Reklama

Reklama