Reklama

Reklama

Barbie Princezna a švadlenka

  • Česko Barbie jako Princezna a švadlenka (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve svém prvním animovaném muzikálu se sedmi novými písněmi, ožívá panenka BARBIE v klasickém příběhu o vyměněných osudech a síle přátelství. V pohádce se BARBIE představí ve dvojroli jako PRINCEZNA a chudá vesnická dívka, jejichž sny jsou ale navlas stejné! Osudy obou dívek se zkříží ve chvíli, kdy je všetečná, trochu excetrická a po vzdělání toužící PRINCEZNA Anneliese uvězněna a její dvojnice, ŠVADLENKA Erika, se ji pokusí zachránit. Dokáže Erika zahrát PRINCEZNU a přelstít jejího věznitele, zlého Premingera? A jak to dopadne s princem Dominikem, který se do Eriky zamiluje, protože ji považuje za PRINCEZNU Anneliese? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

Matematicka 

všechny recenze uživatele

Několik důvodů, proč je dobré tento film vidět: 1) Jsem holčička a miluju bárbíny a keny a chci jich vidět hodně najdenou; 2) Chci vidět kocoura, který i když štěká, nekouše; 3) Chci vidět Kena, který hraje na klavír, aniž by se dotýkal kláves. Pokud pro vás neplatí ani jedna z výše uvedených variant, pak je tu ještě možnost, že máte doma malou holčičku (nebo dokonce více), která má ráda princezny a pohádky... a proto jsem se na tuto pohádku vlastně dívala a jako takové se to dalo vydržet, i když mě to trvaleji ani neoslovilo ani neoslnilo. Ale to asi není potřeba... Zajímavé komentáře: Marčus, Elenor, KeiGe, Indovit14. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Líbil se mi příběh, byla tam akce, nenudila jsem se. I když je to určitě pro mladší, mě to nevadilo a podívala jsem se. Stále je ve mě ta malá holčička, která má ráda pohádky se šťastným koncem. Příběh dvou dívek, navlas stejné, až na ty vlasy. To muselo vyústit k záměně. Hlavně že to dobře dopadlo. Určitě se podívám na další filmy s Barbie. ()

Reklama

Elenor 

všechny recenze uživatele

...ano, čtyři hvězdičky, ovšem v rámci žánru růžovoučká podívaná pro malé holčičky. Ale upřímně - není to vlastně špatný film. Líbivé písničky, slušný scénář, kýčovitost nedovedena do trapností. Film jsem neviděla s českým dabingem, takže nevím, jak dopadl překlad. (A po grafické stránce hrůza - jak špatná počítačová hra. Ale to je zřejmě dětem jedno :-). Chcete-li se odreagovat při hezké, nenáročné pohádce, právě jste ji našli. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Ano, i z klasiky Marka Twaina z roku 1881 lze udělat dívčí muzikál :) Geniální hudba (vyšla i na samostatném CD) a rozhodně nejlepší Barbie film ze všech. V Labutím jezeře byla uzavřena první trilogie provázaná rámcovým vyprávěním, nyní jsme přímo v pohádce a není to věru na škodu. Hrála jsem s neteří i stejnojmennou hru na pc a tenhle svět Barbie vážně sedí. Princezna a švadlenka jednoduše nemají nejmenší chybičku. ()

Yalka 

všechny recenze uživatele

Jeden z velmi povedených Barbie filmů. Trošku je mi ale líto celé té linie s rádcem Premingrem, je tak hloupý, že se vlastně odvaří sám, nic moc padouch... A neschopná bezradná královna a absence jakýchkoli dalších výrazných postav u dvora to taky naštve, celý královský dvůr je prostě (na rozdíl od originálního Twainova příběhu) jen plochá naprosto neživotná pohádková kulisa, která se ze všech sil snaží tvářit propracovaně. V tomhle filmu to až tak nevadí (dětem určitě ne), ono se to "za sedmero horami" snese, když je ale podobně odfláknutý královský dvůr v Barbie a škola pro princezny, která se odehrává v současnosti, tak to bolí hodně. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Skladatel Arnie Roth nahrál hudbu za pomoci Londýnského symfonického orchestru a České filharmonie. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama