Reklama

Reklama

Kocourek se vrátil

  • Kanada The Cat Came Back
Animovaný / Komedie / Muzikál / Krátkometrážní
Kanada, 1988, 7 min

Režie:

Cordell Barker

Hrají:

Richard Condie

Obsahy(1)

Tento komediální krátký animovaný film vychází ze sto let staré stejnojmenné lidové písně. Starý pan Johnson se stále zuřivěji snaží zbavit malé žluté kočky, která ne a ne zmizet... (oficiální text distributora)

Recenze (20)

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

But the cat came back the very next day, the cat came back, we thought he was a goner, but the cat came back; it just couldn't stay away, away, away, yea, yea, yea. Neuvěřitelně výborná anekdota s chytlavou melodií a ukázkovou gradací. Doporučuji nadvakrát. Aby člověk nezapomněl, jak to celé začínalo. ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

vtipný a mimoriadne podarený sťaby videoklip s excentrickou animáciou a zopár prekvapivými a originálnymi nápadmi . . . a jednou nepolapiteľne vždysavracajúcou mačičkou ()

easaque 

všechny recenze uživatele

příjemný kraťas na pobavení - jednoduchý příběh, ale dobře provedený s Barkerovou typickou animací. Na prvotinu dobrý a navíc s chytlavou melodií a správnou pointou. Přes hranici 4* se dokázala na konec vyškrábat. Shlédnout můžete tady: http://www.youtube.com/watch?v=oW9f04Dctz4 [ PŘÍBĚH: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama