Reklama

Reklama

Obsahy(1)

S ubíjející prací v nudném městě je Nick jen krůček od průšvihu. Spadnout do sítě zločinu, gangsterů, únosů a vražd je až příliš lehké.  Vše, co uděláme, má své důsledky, každá akce vyvolává reakci. Nick, Lissa a Bryce to moc dobře vědí, protože se ocitli na křižovatce, která může zásadně změnit jejich život. Začalo to nenápadně jednoho večera, když se dva bývalí spolužáci setkali u baru a dali si skleničku. Po chvíli si k nim přisedla půvabná dlouhonohá Lissa a všechno se zdálo OK. Jenže když pak v noci Nicka zavolá zoufalý Bryce, už není v pořádku vůbec nic. Dívka je totiž nezletilá, Bryce opilý a malér na spadnutí, protože ona ho hodlá udat na policii. To, co vypadalo jako "neformální" zábava, se tak mění v thriller... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

Clar 

všechny recenze uživatele

Příjemné noční překvapení... Začátek v 0:45, říkám si, jo jo, kravina na usnutí... Jenže kravina mě usnout nenechala, jde o výborně vypointovaný film, který má atmosféru, spousty zvratů a napětí. Váhám mezi 4 a 5, ale protože u tohoto snímku panuje klasický "CSFD syndrom" (neznámý režisér, neznámý film, málo na mainstream, málo na indie) a je podceněn, přikláním s k vyššímu hodnocení... ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Překvapivě skvělý thriller z konce 90tých let :) Výborná zápletka, kdy plán nevychází vždy, jak byste si přáli :) Děsila jsem se každé chvilky, kdy se tam objeví něco dalšího. Další osoba udělá "bůůů" spolupracuju s tím a tím a tím ochromý původní trojici postav...Ohledně "tatínkovi peníze" - jsem myslela, že se černoch nazývá "tatínkem", takže jsem v tom nehledala nic spešl ;) A ono ouha....Co všechno jsou lidé pro lásku udělat a jak syrově se pak dá znázornit, když to vše skončí... ()

Reklama

vesper001 

všechny recenze uživatele

Bohužel veskrze průměrná záležitost s nesympatickými mužskými protagonisty a sympatickou Reese Witherspoon. Víc než o thriller jde o nesmělou koketerii s krimi, která zavání upocenou snahou o překvapivé zvraty. Podrazák na dlažbě Alessandro Nivola ještě jakžtakž ujde, hystericky fňukajícímu Joshi Brolinovi ale jeho potíže ze srdce přejete. Dědičné jsou zřejmě nejen herecké vlohy, ale i jejich pravý opak. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Tenhle film slušně prověřil mé emoce a nervy - zlost, zvědavost, jestli plán vyjde, napětí, chuť to vypnout, zlost... A jedna vážně nádherná hláška: "Tos nikdy nepodrazil kámoše? # Další ze snímků, kde vše není tak docela, jak se zdá. # příběh 7 | hudba 6 | humor 0 | akce 3 | napětí 4 | pustil bych si znovu 5 ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Je fuk, jak toho lituješ, budeš litovat víc." Mně to není fuk, protože já mám rád podfuk. A tenhle mě celkem bavil, Neboť poměrně dlouho nebylo jasné kdo, koho a proč vlastně podfukuje. Nejvíc mě samozřejmě bavila Lissa, kterou bych si spoutanou ve sklepě asi taky chvíli nechal, a pak ten gangster s ekonomickým vzděláním, protože jsem poprvé ve své bohaté divácké kariéře slyšel černého mafiána při mučení recitovat zákony trhu, Na to se nezapomíná. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v Kalifornii, predovšetkým však v meste Bakersfield. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama