Reklama

Reklama

Give Up Yer Aul Sins

všechny plakáty
Komedie / Animovaný / Krátkometrážní
Irsko, 2001, 5 min

Režie:

Cathal Gaffney

Hrají:

Maria McDermottroe (vypravěč)

Obsahy(1)

Série osmi příběhů s roztomilým dětským hláskem vyprávějícím biblické a náboženské příběhy. Všechny epizody byly vytvořeny na základě audiozáznamů z šedesátých let 20. století, kdy děti vypráví biblické příběhy své učitelce. Na Oskara byla nominována první povídka John the Baptist. (mr.filo)

Recenze (6)

ecis 

všechny recenze uživatele

Seria kratkych biblickych pribehov od Brown Bag Films je zalozena na skutocnych nahravkach jedneho maleho dievcatka zo 60. rokov. Velmi rozkosna animacia. Nominacia na Oskara zasluzena. ()

raffspIn 

všechny recenze uživatele

Krátký originálně animovaný příběh. Holčička ve škole vypráví svůj pohled na události z bible. Ale moc sem té angličtině nerozumněl, takže mě kdyžtak opravte. link na youtube ()

Reklama

Kobitch 

všechny recenze uživatele

Tento film byl pro mně dost nesnesitelný. Budiž, náboženské téma bych ještě překousnul, kdyby film exceloval v jiných kategoriích. Bohužel je nám ale formou reálné audionahrávky z 60. let představen biblický příběh, který mě nezajímal, malou dívkou, která se v projevu zasekává a plácá páté přes deváté (z jejího přednesu jsem si nic neodnesl; byv nábožensky nevzdělán jsem si neužil ani to, že bych porovnával svoji verzi s verzí této malé vypravěčky). Pro mě malé utrpení, ono ani hodnocení na ČSFD není kdovíjaké., takže naprostá trefa vedle a celý čas jsem se modlil (snap!), aby už to skončilo. [Oscary 2001] ()

Zajímavosti (2)

  • Na Oskara byla nominována první povídka z celkem sedmidílného seriálu. (mr.filo)
  • Všechny episody byly vytvořeny na základě audiozáznamů z let 1960, kdy děti vypráví biblické příběhy své učitelce. (mr.filo)

Reklama

Reklama