Reklama

Reklama

Přání zabít 5

  • Česko Touha smrti V (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Paul Kersey (Charles Bronson) se snaží žít nový život. Stal se profesorem architektury na univerzitě a zapoměl na boj, který kdysi vedl s pouličními chuligány. Chce vést klidný život se svou novou manželkou Olivií a její dcerou, ale objevuje se gangster Tommy O' Shea, přirozený otec Oliviiny dcery a nevybíravými metodami se ji snaží získat pro sebe. Paul se nejdříve nechce nechat vyprovokovat, ale když je Olivia zavražděna před jeho očima, vydává se na cestu chladnokrevné pomsty. Na ničem už mu nezáleží - chce pouze zničit O' Sheu i jeho gang. (Falcon Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

Jenda 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že Charles Bronson již není mezi námi, snad nevznikne šestka. Tento film je ukázkovým příkladem špatných filmů, v kterých Bronson na sklonku života představoval hrdinné policisty, i když na to již byl příliš starý a celkový dojem vyzněl spíše směšně než akčně. Ačkoli se jedná po velice tuctový film v daném žánru, nerad bych úplně zatracoval. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jeden se diví, že to série dotáhla až k pátému dílu, ale musím uznat, že jsem hodně rád, že to dál nezašlo. Už je to v podstatě o ničem a tvůrci se opakují, Paul Kersey je zde už opravdu jen nudnou postavou, která nemá tématu co dát. Ale to zabíjení je zde trikově docela dobře provedeno. Nebo alespoň průměrně. ()

Reklama

5150 

všechny recenze uživatele

"Hej Fredy, pomůžu ti vyřešit tvůj problém s lupy." Jasně. Charles Bronson se ještě jednou vrátil k této kultovní sérii, aby ji stylově uzavřel. Tentokrát na jeho kontě napočítame "pouze" sedm zářezů, ale to vůbec nevadí, protože celý film díky zručné režii a skvělému obsazení hlavních záporáků výborně šlape. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Naposledy nastal čas, aby se kolem Paula Kerseyho vyměnilo nějaké to maso na zabíjení (ano, Paul si opět našel novou rodinu) a aby, dřív nebo později, se Paul chopil svého arzenálu a vydal se hledat odplatu. Death Wish 5: The Face of Death už nemůže nabídnout nic jiného, než co jsme už minimálně čtyřikrát viděli. Je to, jako kdybyste pili čaj ze sáčku, který byl už pětkrát použitý, což není zrovna to pravé… čajové. Naštěstí tento díl tak moc nenudí, uteče rychle a… to je tak vše. 50 % s tím, že od této série jsem nečekal zrovna moc, ale že většina dílů bude průměrné kvality a na ty filmy zapomenete poměrně rychle, jsem fakt nečekal. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Mafián. "OMLUV SE PÁNOVI!" Černoch Reggie. "NASERU MU DO HLAVY!" Michael Parks. "ALE NO TAK. KDYŽ ŘEKNEŠ NASRAT,VYČERPÁŠ TÍM CELOU SVOJÍ SLOVNÍ ZÁSOBU." Jiná dobrá hláška. Černoch Reggie. "TVOJE MATKA JE PÍČA!" Šup s hlavou do žehlícího stolu a následná kůlka do hlavy. Holt nástup 90.let je tady,hlášky se mi líbily ze všech dílů nejvíce. Jenže,Charles je tu evidentně pomalý než předchozím díle a ano to jde. Záporáci jsou dobří,hlavně Michael Parks boduje,ale holt nástup 90.let. Jsem rád,že nevznikla 6. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (16)

  • Hoci sa dej odohráva v New Yorku, väčšina scén sa natočila v Toronte. Predchádzajúce časti sérii sa väčšinou natáčali v reálnych lokáciách, no tento diel bol natočený hlavne v štúdiu. Všetky scény z továrne na šaty sa točili v štúdiu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama