Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Inspektora Feina zavolají v noci k vraždě. Jede tam s kolegyní Meyersovou, na místě je již jeho syn Ben, také policista. Zavražděnými jsou vedoucí starostovy kampaně Philip Chandler s manželkou. Ben s Meyersovou jedou k Chandlerovu synovi z prvního manželství Evanovi, ten však před nimi prchá v autě. Později řekne, že měl strach a chtěl opustit zemi. Jeho obavy zřejmě souvisí se skutečností, že mu otec prodal před více než dvěma lety svou banku, a vypadá to, že se bál oprávněně: někdo ho v noci v autě zastřelí. Ben nechá Chandlerovu banku prověřit a zjistí, že jeho otec před dvěma lety tuto záležitost vyšetřoval, pak však vyšetřování zastavil. Ben si je jistý tím, že jde o praní peněz... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

mira007 

všechny recenze uživatele

Charles Bronson v poslední fázi kariéry jako šéf policie a šéf rodiny, kde je to samej policajt, sice oproti předchozím filmům obsazeni úplně jinýma hercema ( přišel dokonce Joe Penny z Jakea a Tlusťocha ), ale to nevadí. Výsledkem je taková nevinná naivní hloupá detektivka, která může fungovat u pamětníků Harmoniky z Tenkrát na západě pokud jim je dnes 50+. Na druhou stranu musím uznat, že na to, že to je jen Tv film z roku 1999, tak musí mít nějaké plus ( krom samotného Bronsona), že ho občas reprízují v televizi i dnes a vyšel dokonce v češtině na dvd. Při představě kolik oscarových filmů zmizí po jedné sezóně v propadlišti dějin, musím dát týhle nudný oddechovce dvě hvězdy. ()

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Lepší než druhý díl, Bronson taky živější, celkově tento seriál až tak špatný není. Chybí tomu jen malinko lepší příběhy (hlavně 2.díl). Třeba si uvědomit že byli určené do televize. To že tady má jen 23 % je tím, že český divák zatím ještě neumí hodnotit filmy vždy správně. Na imdb ani jeden díl není pod 50 % Kazíme hodnocení těm kdo mají rádi Seagala, kazíme pověst vynikajících starých seriálů (Dallas, atd), kazíme hodnocení Schwarzeneggera, Stalloneho, a dalších. Mimochodem herečka ve filmu vedle Bronson, s kterou byli jakoby spolu, byla i ve skutečnosti jeho manželkou po Jill. Vzali se v 1999 2,5/5 ()

Reklama

Kimon

všechny recenze uživatele

Bronsona z úspěšných let mám na plátně velmi rád, a snad i z jakéhosi sentimentu jsem schopný kouknout i na méně podařené či nepodařené snímky z jeho konce herecké kariéry. Ale když už i "poslední mohykán" ceskyhonza dává pouze dvě hvězdy, neodvažuji se zakoupit poslední, tedy třetí díl. Za ty předchozí dva jsem ten obolos obětoval, ale za třetí už raději ne. Vážně je mi moc líto, že tak dobrý herec nevěděl, kdy včas ukončit svou hereckou slávu. Při pohledu na jeho filmografii s úctou smekám, ale bolí mě srdce, když vím, u čeho skončil. Možná ta zákeřná choroba na konci jeho života ho stále tlačila k tomu, aby si dokazoval, že na to stále ještě má, ale opak byl bohužel pravdou. Přesto všechno má mou úctu. ()

DaViD´82 odpad!

všechny recenze uživatele

Po podprůměrné jedničce, hrozné a strašlivé dvojce uzavírá tuto trilogii díl jednoznačně nejhorší. Dvě hodiny ničeho. ()

hans500 

všechny recenze uživatele

Ještě horší než předchozí díly, a ačkoliv je zde tentokrát i trochu akce (tento díl může být jako jedniný oznáčován v žánru kolonkou akční), ale to ničemu nepomáhá, je špatně natočená. Scénář opět katastrofální, stejně jako režie. Hodnocení by měl být spíš odpad!, ale z úcty k Charlesu Bronsonovi tu 1* dám. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama