Reklama

Reklama

Abuelitos

  • USA Grandfathers
všechny plakáty
Drama / Krátkometrážní / Mysteriózní / Thriller
Španělsko, 1999, 15 min

Recenze (3)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Dokonale spracovaná nálož s balíčkom ťažkých metafor o stárnucej generácii a o viazanosti na starostlivosť , ktorá zlyháva ako hasnúca iskra zhmotnená vo forme holčiny, ktorá je symbolom svetla vo vnímaní prichádzajúcej tmy.Nemilosrdne mrazivý pohľad na " žvota budiž k ničemu ) " výpomoc v posledných chvíľach života , spracovaná mimoriadne chladnou kamerou a depkou nasiaknutým interiérom.O celkovej účasti zainteresovaných ani nehovoriac. Sakra OK efektívny kraťas zastrešený HQ CANAL + ! ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Vcelku zaujímavý kraťas od spolurežiséra zombie hitu REC. Atmosféra je nepríjemná, chladná a v istých momentoch akoby zastal čas. Na záver neprichádza žiadne rozuzlenie, šokujúca pointa, ale nepríjemný pocit ostáva. 60 % ()

maoc 

všechny recenze uživatele

Španělsky umím jen pár slov, ale to bylo u tohoto snímečku možná dobře. Zbylo mnohem více místa na mou fantasii. Trochu divnou, nejasnou a ujetou fantasii. Copak tam asi ti staříci dělají. Copak to asi papají. Kdopak a pročpak je ošetřuje. A nacopak tam přijela ta malá holčička a ptá se, kde je její maminka? Krom toho bych chtěl pochválit hudbu a kameru. ()

Reklama

Reklama