Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na osamělé farmě byly brutálně zavražděny všechny tři manželky a děti Orvilla Beechama, který jako člen mormonské sekty vyznával polygamii. Kdo povraždil mírumilovnou rodinu a zanechal na zdi farmy obraz anděla - posle smrti? Reportér Denver Tribune Garr Smith (Charles Bronson) se vydává společně s policejním šéfem z Denveru Barneyem Doylem na místo činu. Vše nasvědčuje tomu, že brutální vraždu spáchal z náboženských pohnutek Beechamův strýc Zenas, mormony zvaný "antikrist". Vrahem ale může být i vlastní Beechamův otec Willis, vyznávající víru obětování krve k vlastnímu očištění. Garr nevěří ve vinu prostých mormonů a vydává se po stopě vedoucí k mnohem nebezpečnějšímu nepříteli, gangu, který má evidentní zájem o Beechamovy pozemky. (McLushi)

(více)

Recenze (15)

MIGHTTREE 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem detektivku s prvky mystiky, ale oslava nakonec nebyla. Motala se mi lehce hlava, ale nakonec jsem to ustál. Přiště se budu hodně rozmýšlet zda se na to ještě někdy podívám. Nebo ne nebudu to riskovat. Třeba jsem to dostatečně nepochopil a to jsem si myslel, že představivost mám dost velkou. Nevím. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Charles Bronson jako investigativní reportér v prostředí mormonských sekt a ničeho se neštítíci vlastníci colorádských vodních práv. Bronson a vymetání tématického dna ruku v ruce se svým milovaným režisérem Jackem Lee Thompsonom (od roku 1975 už osmá spolupráce a ještě přijdou Věci, o kterých se nemluví). Tentokrát Charles v nezvykle pacifistické úloze. ()

Reklama

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Charles Bronson tentokrát jako novinář. Začátek vypadal opravdu velice dobře. (V hlavě už jsem si představoval, jak se Charles Bronson mstí podobně jako v Přání smrti.) Po 30 minutách, kde se jen hovoří mi dochází, že to jako "Přání smrti" nebude. Charles vystřelí za celý film pouze jednou a to z brokovnice do prázdné rakve. Na konci filmu pak stojí za zmíňku závěrečná rvačka. Scénář je zajímaví, ale čekal jsem akční pecku a dostal jsem kriminální thriller. - 60%. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Předposlední spolupráce Thompsona s Bronsonem se narozdíl od ostatních nenese v akčním, ale v kriminálním duchu a té flintičky, co drží na obalu videokazety, se Bronson chopí jen asi na půl minuty a ani s ní nikoho nezastřelí (a ten výbuch na coveru je jediný ve filmu). Není to nejhorší, chvílemi je to i mírně napínavé jak podezřelí narůstají geometrickou řadou, ale z toho co jsem od Thompsona/Bronsona viděl je to zatím nejslabší. ()

nanamarak1 

všechny recenze uživatele

Nepříliš zajímavý thriller, který se mezi mormonama odehrává jen chvíli. Co se týče Bronsona, tak i když už je starý, stále má charisma a účastní se i dvou bitek s extra slizkým týpečkem. Kromě nich je ve filmu honička s kamiony (nejlepší scéna filmu), přestřelka a úvodní masakr, kde to nekompromisně schytají i děti. Režisér natočil i s Bronsonem i lepší kousky, ale žádná hrůza, jak jsem se obával, to není. 55% ()

Galerie (44)

Zajímavosti (3)

  • Scenár vznikol podľa knihy Rexa Burnsa "The Avenging Angel", ktorá bola prvýkrát publikovaná v roku 1983. (m.a.t.o.)
  • Vo filme si menšie úlohy zahrali aj niekdajšie hviezdy starých westernov Charles Dierkop, Jeff Corey a John Ireland. (m.a.t.o.)
  • Režisér J. Lee Thompson počas natáčania ochorel a film musel dokončiť jeho asistent Robert C. Ortwin Jr. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama