Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pro Kučírka juniora (J. Marek) je otec (O. Pavelka) velkou a téměř neotřesitelnou autoritou. l když je velmi pracovně zaneprázdněn, je podle klukovských měřítek pro Honzu vzorem. Vyřešil například Honzův průšvih, jakým bylo uvolnění rybářské pramice z kotviště. Jenomže na svou ženu Ivanu (M. Šplechtová) i výchovu syna má stále méně času. Navíc čím dál víc utíká ke skleničce alkoholu. A tak na sebe problém nenechá dlouho čekat – pod vlivem alkoholu při smyku na ledě způsobí autonehodu, při níž je zraněn jeho přítel Franta (P. Nový)… (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Krátit si čekání na to, než se něco stane, pohledem na Pavelkův thymolinový úsměv, je strašně depresivní. Jakub Marek to bohužel nedokázal zachránit. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tak nějak nevím.Kde bylo to drama? Nejdřív je zde otec, který nemá čas na rodinu a syn tím asi trpí. Pak dojde po tři čtvrtě hodině k nehodě, která se rozebírá čtvrt hodiny, a během poslední minuty otec najde se synem konečně společnou řeč. Prostě zde nefunguje normální časování příběhu a zápletky, chybí zde dramaturg, který by oddělil zrno od plev a trošku to celé přeskládal, aby to mělo hlavu a patu. Ale pak by z toho vylezlo, jak vlastně o ničem film je a jak účelově a zbytečně je zde nastavená ta nehoda. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Bez pochyby se jedná o závažné téma. Bohužel trestuhodně nevyužité. Tohle mohlo být parádní drama s psychologickou hloubkou přímo k utopení. Ale nic takového jsem nedostala. Jako studijní materiál to mohlo být zajímavé, ale nebylo. Jako moralitka mi tenhle příběh přišel úplně fuk. Prostě jeden z mnoha tisíc, nic víc. Jen ten klučina to drží nějak nad vodou. ()

Aniki 

všechny recenze uživatele

Takový vlastně povrchní vhled do rodiny, jejíž hlava se nechá zlákat možností být pracovně sám sobě pánem, tedy podnikat. Píše se rok 91 a tak na sebe první problémy, spojené se vstupem do vod neznámých, nenechají dlouho čekat. Postupné odcizení se rodině, stres coby vyvolávač potřeby pravidelné kapky alkoholu a nakonec fatální selhání, které dopadá i na psychiku malého chlapce. Vzhledem k té době vzniku inscenace se není moc čemu divit, že kvalita snímku je více méně podprůměrná. Moje sympatie si zde ovšem získala poměrně málo využívaná Šplechtová, která byla velmi civilní, příjemná a těšila mne svým libým hlasem. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Televizní film o rodině, ve které všechno až tak moc neklape. Otec Kučírek zaviní autonehodu, za kterou bude muset jít pykat do vězení, s čímž se nemůže smířit Kučírek junior. Celkové takové nemastné a neslané, oba Kučírci po herecké stránce za moc nestáli, od Hynka Bočana bych čekal mnohem lepší řemeslnou práci. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama