Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sázka o přízeň krásné mladé ženy má překvapivý průběh i závěr... Mladý pacient Roman Drábek (M. Dlouhý) je přivezen na psychiatrii s podezřením na sebevražedné sklony. Vyskočil z okna a skončil s mnoha zlomeninami v nemocnici. Jenže za všechno mohla ve skutečnosti jedna sázka a fenka jménem Karel. Mladík se totiž seznámil s půvabnou dívkou (S. Laurinová) a pořídil si kvůli ní i psa. Domluvil si s ní schůzku v jejím bytě. Ona však byla vdaná a její manžel se náhle vrátil. Jak se tedy stalo, že skočil z okna vlastního bytu? (Česká televize)

(více)

Recenze (12)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Mimo aluzi na legendární českou černobílou protektorátní komedii s panem Plachtou nenabízí tahle krátkometrážní televizní miniatura vůbec nic...tedy mimo špatných herců (pan Oldřich Navrátil je onou jedinou čestnou výjimkou) a velmi slabého námětu...paralela člověk x kůň a člověk x pes je trochu málo, ne? Bakaláři meets Kameňák v laciném televizním kabátku... ()

Reklama

RonaMidu 

všechny recenze uživatele

tenhle "vtipný kousek" je opravdu asi pro hodně nenáročného diváka,protože se mu nepodařilo ani mne zaujmout,ani pobavit,natož rozesmát,bohužel.....protože jsem si to pustila k žehlení a občas odbíhala do koupelny pro vodu,ani vlastně nevím,jestli ten psychiatr byl onen manžel,to by tak snad jedině mělo nějakou pointu ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

I když nakonec nešlo o sestřih největších průserů mě a Karla ze základní školy, docela dobře jsem se bavil. Hlavně proto, že pár podobně debilních sázek jsem sám prohrál. Paralela s Dlouhým Míšou by tu byla i co se týče špitálu, ale na rozdíl od něj pro mě paradoxně znamenal úspěch. Nechal jsem se totiž sanitkou zavést zpátky na intr a tam dokonal dílo. Kamča se sice nejdřív děsně smála, ale pak jsme se oba divili tomu, co všechno se dá dělat s berlema. Lepší maturitní večírek jsem nezažil. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama