Reklama

Reklama

Přítel pod stromečkem

(TV film)
  • USA A Boyfriend for Christmas (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Třináctiletá Holly Grantová má problém. Kamarádky Beth a Diane mají už dávno vyhlédnuté kluky a ona stále žádného. A tak ji napadne poprosit před Vánoci Santu, aby jí přítele nadělil pod stromeček. Jenže uplyne dvacet let, Holly je stále svobodná, dává přednost práci před rodinou a k pocitu spokojenosti jí přítel vůbec nechybí. A také už dávno na zázraky nevěří a na své holčičí přání před dlouhou dobou zapomněla. Jenže právě teď se Santa Claus dávný slib Holly rozhodl splnit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

freddy 

všechny recenze uživatele

Příjemný oddechový vánoční film, který neurazí a možná i zaujme. Celý film má pohodové veselé vánoční barvy a scenérie a navíc je zde i vcelku zajímavý děj. Pokud o Vánocích chcete nasát vánoční pohodu a zároveň relaxovat, tak tenhle film nabízí spojení obou těchto věcí do jedné. Já jsem byl spokojený, protože mne to dokázalo zaujmout a příjemně a pohodově mne tento snímek naladil. Nechybí zde ani pár vtipných momentů. Takže uděluji tři hvězdičky za pěkný nápad a dobře natočený vánoční snímek, kterých není o Vánocích nikdy dost. ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Dva příjemní mladí lidé, plně oddaní své práci, kteří i ve svém věku ( cca 33 let ) ještě nepotkali toho pravého, se shodou nádherných náhod setkají a zjistí, že by ten druhý mohl být ten pravý. Tak o tom je tento příběh, ještě navíc zabalený do vánoční atmosféry s třešničkou v podobě 20 let starého slibu, který dal Santa Claus dívce. Tím slibem bylo, že dívka až bude připravena určitě potká toho pravého. Příjemný a dojemný film, který nevybočuje z řady jemu podobných, a proto neurazí a určitě si zaslouží své 3 hvězdičky. Kéž by vše bylo tak snadné, jak v některých filmech ... . ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

"Jsem váš strýc Baloun a budu u vás bydlet."Tahle věta sice nepadla a Patrick Muldoon přinesl i stromek,ale hned jsem si na dvojici Šimek/Grossmann vzpomněl.Film nebyl nijak úžasný,ale dalo se na něj dívat bez toho,abych začal krvácet z vnitřních orgánů,a to beru po dnešních televizních zážitcích jako plus.Vcelku pohodová romantika s fungujícím příběhem. ()

chlievik 

všechny recenze uživatele

Nebyť Kelli Williamsovej dostalo by to odo mňa "odpad", alebo maximalne možno (za snahu o romantiku) jednu hviezdičku. Ale Kelli je pre mňa Kelli, nemal by som byť taký, že poviem, že "čokoľvek čo tá herečka natočí, bude kvalitné", ale poviem to, lebo sa proste nemôžem vždy nanovo nezaľúbiť do jej jemného úsmevu, a čarokrásneho pohľadu. Takže som si to vychutnal na Vianoce ako sa patrí :-) A v podstate to malo celkom peknú vianočnú a romantickú náladičku. ;-) ()

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Originální a v romanticko-vánočním žánru asi top. Přesto film ukazuje neschopnost některých lidí či společnosti. (Slečna si přeje přítele, protože její kamarádky mají taky kluky. - Něco mi tu nesedí. - Právnička se snaží dát dohromady rodinu na Vánoce. - Ono v jiný dny je to úplně jedno, že rodina nemůže být pohromadě.) ()

Galerie (39)

Zajímavosti (1)

  • Dům, v kterém ve filmu bydlí rodiče od Holly, můžeme vidět i v jiném filmu televizní stanice Hallmark a to ve filmu Santa se žení (2005). (Pumiiix)

Reklama

Reklama