Reklama

Reklama

Ztracený ráj

Trailer 2

Obsahy(1)

Láska je nevyzpytatelná. Když ji hledáte, vyhýbá se vám, když rezignujete, vpluje do vaší náruče a řádně vše zkomplikuje. Příběh Shye (Orlando Bloom), který se v tropickém ráji zamiloval do Andrey (Zoe Saldana). Ta ho miluje, ale její starší bratr se pochopitelně k celé věci staví poněkud jinak. Na ostrov dorazí dva gangsteři, kterým se podaří utéct z vazby. Na svém útěku narazí na Shye a ten je pod tlakem okolností donucen spáchat zločin… Jako jednoho z gangsterů uvidíte Billa Paxtona, kterého znáte také z filmů Lovec démonů a Ponorka U-571. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (29)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tohle mne moc nebavilo. V podstatě jen překvapila ta vysoká míra kriminality v ostrovním ráji. Takový Romeo a Julie z mafiánského prostředí domorodých obyvatel Kajmanských ostrovů, kde Romea hraje Orlando. Snaha roztříštit děj do jednotlivých časových fází s tím, že si to divák pospojuje selhal na základní chybě a to opakování některých pasáží znovu. Vždycky si pak u toho říkám, že když už do toho režisér jde, nesmí pak diváka podceňovat a dělat z něj idiota... Konec trochu zlepšil chuť. Tři balíčky doláčů. * * * ()

2sistem 

všechny recenze uživatele

Mám rád tenhle styl filmů, kde se prolínají příběhy. Je v tom přesně to, co mě drží u obrazovky. Málo kdy se povede, že nudí a u Haven jsem se v celku bavil. Film si sice nezískal takové ocenění a popularitu, a zůstal spíše ve stínu těch známějších ale ja jsem spokojen. Průměr je málo a mohl být rozhodně víc, takže slabší 4* ()

Reklama

issoumaila 

všechny recenze uživatele

Veľmi nízko hodnotená dráma tu na csfd. No i tak som názoru, že mnoho ľudí sa len opakuje po ostatných. Nič to. Osobne si myslím, že nejde o nijak prevratnú dramatiskú bombu no Heaven vo mne zatriasol s emóciami s čím som nepočítal a úprimne ma veľmi milo prekvapil. Vrím, že nisom jediný. Hudba: 100%. 4*+ nie spracovaním ale celkovím dojmom. Osobne odporúčam. Lamb - Heaven... xD ()

TO 

všechny recenze uživatele

Dva příběhy, které se tak trochu míjejí. V prvém Agnes Bruckner a Bill Paxton (trochu jako Viktor Kožený) a ve druhém Orlando Bloom a Zoe Saldana (trochu jako Romeo a Julie). Samozřejmě, že by neškodilo ještě zajímavější propojení a nějaká ještě dramatičtější vyvrcholení, ale mě to docela bavilo i takhle. ()

MI-380 

všechny recenze uživatele

Vizuálně příjemná exkurze do pověstného daňového ráje. Kde jsou ty časy, kdy ve zdejším vězení byl jen jeden člověk. Dnes už jde v první řadě jen o peníze a s těmi přibývá kriminalita. Pěkné barvy, svižná polodokumentární kamera, klipový střih, krásné mulatky, atraktivní blondýny, spousta povalečů, kokainu a dolarů, a dokonce i trochu všelijak zpřeházeného děje. 70%. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen v roce 2004 a představen 11.9.2004 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu, ale svou kino-premiéru si odbyl až 2 roky poté - 12.9.2006. (HappySmile)

Reklama

Reklama