Reklama

Reklama

Mladá žena se stala svědkem vraždy, když náhodou vytočila vrahovo telefonní číslo. A sériový vrah je stále blíž a blíž jejím dveřím... (oficiální text distributora)

Recenze (7)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Zpočátku se to táhne, ale po celou dobu jsem s hlavní představitelkou soucítil, litoval ji, přál ji lásku, byl jsem rád, že je její maminka v pořádku, prostě jsem ji držel palce........ proto jsem byl z konce filmu "V ŠOKU" !!! To ale byla svině !!!! OBSAH FILMU : Atraktivní Nicole Freeman (Monica Keena) je od rozchodu s přítelem sama. Frustrace se prohlubují, když ji neustále komanduje matka (Paula Plum). Telefonicky s ní diskutuje a vždy jejich hovor končí hádkou! Po další hádce se chce Nicol matce omluvit, omylem ale vytočí jiné číslo. Po chvilce ji volá neznámý muž. I když dívka nechce pokračovat v rozhovoru, volání se opakují a volající je čím dál tím více otravný. U znepokojující Nicol se objeví detektiv Frank Halsey (Ivan Martin). Ten ji sdělí, že poslední telefonické rozhovory byly vykonány v bytě, ve kterém byla zavražděna mladá žena. Stopy ukazují na seriového vraha. Dívka spolupracuje s policií. Spolu s agentkou FBI Margaret Wright (Tamala Jones) se snaží zhotovit psychologický portrét vraha. On mezitím stále zabíjí a je již jasné, že další obětí může být Nicol. ()

JimmyII 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrný televizní thriller s pseudouměleckými ambicemi (kameraman si evidentně myslel, že točí něco úplně jiného) zabíjí posledních pět minut, po kterých máte chuť televizi vyhodit z okna. Devadesát minut (respektive dvě hodiny s reklamami) jsou zadupány do země stupidní pointou. Škoda. Jinak pěkná Monica Keena a celkem sympatický zabiják na telefonu. Ve výsledku je ale tenhle film opravdu děsivý omyl... ()

Reklama

Katcat 

všechny recenze uživatele

Nakonec docela slušné béčko. Pěkní herci, docela přirozeně odehrané a člověk i zjistil, že vám GPS najde přímo číslo bytu, ve kterém se nacházíte! :D ()

Karja 

všechny recenze uživatele

Slušné psycho. Za nesprávně vytočené číslo dívčina krutě pyká. Vrah ji pokaždé volá z jiného domu, a to krátce před tím, než zabije tamní obyvatelku. Velkým překvapením je ovšem konec. Docela slušně konsternujícím okamžikem je, když si hlavní hrdinka vyslechne po telefonu poslední zachroptění a výdech jedné z obětí. Děs. Já bych myslím tu pevnou linku nechala odpojit už při prvním podivném telefonátu… Opravdu slušný thiller. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Taková ta klasická nudná thrillerová vyhružkama naplněná atmoška, pak ke konci se to snaží přikrýt dekou napínavosti a překvapivým koncem, ale těch 80 minut nezáživný nudy už mi někdo nevrátí asi co? Provolali hodně kreditu. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama