Reklama

Reklama

VOD (1)

Oscarem oceněný Al Pacino a Matthew McConaughey hrají v tomto napínavém thrilleru o rušném světě sportovních sázek, ve kterém někdy stačí hodit mincí a můžete vydělat celé jmění. Brandon Lang (Matthew McConaughey) je nadějná hvězda vysokoškolského fotbalu, ale kruté zranění překazí jeho sportovní kariéru. Aby se dostal zpátky na špičku, využije své znalosti z fotbalového světa…..v lukrativním byznysu sportovních sázek. Jeho talentu si všimne Walter Abrams (Al Pacino), mocný šéf obrovské národní korporace, která dává tipy na sázky a Brandon se stává jeho chráněncem. Zvyká si na svět plný krásných žen, sportovních vozů a stohů peněz, ale jeho zdánlivě idylický život se mění v boj podvodníka proti podvodníkovi, poté co netrefí výhru a v sázce jsou miliony dolarů… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (231)

necisty 

všechny recenze uživatele

Nevinně vyhlížející děj nakonec naplní mé touhy. Nikdy bych nečekal, že film o sázení by mě mohl bavit. Vsadil jsem si v životě pouze dvakrát. Ještě jako osmnáctiletý kluk, který sotva dosáhl k prosklenému okýnku, jsem si vsadil 20 Kč na to, že naši vyhrají mistrovství světa v hokeji... no a ti machři to opravdu vyhráli a tak jsem dostal 80 Kč. Druhý rok jsem udělal to samé... no a ti debilové prohráli. Od té doby na to kašlu a jsem stále 40 Kč v plusu :D. V tomto filmu ovšem sází i svoje životy dva suprovní herci a já jsem si jejich intriky skvěle užil. Nevsadil jsem na něj nic, ale hodně získal. ... SA ()

liborek_ 

všechny recenze uživatele

Kdyby celý film vypadal stejně jako prvních pár minut, tak by to byl těžký průměr a celkem o ničem, ale v okamžiku, kdy Brandon Lang (Matthew McConaughey) zvedne telefon, z něhož se ozve hlas Al Pacina, film se dostává do jiné dimenze... Rozehrává se docela zajímavé drama o jednom z vřídků moderní společnosti, tj. nezřízeném hazardování a gamblingu... První půlka filmu je svižná, místy vtipná a má svůj spád. Všechno klape jak má, úspěšnost tipování roste, zisky jakbysmet... Pro mě je ovšem mnohem zajímavější druhá půlka, kdy se to všechno rozsype jako newyorská Dvojčata a oba hlavní představitelé (a hlavně jejich klienti) klesají až k samému dnu. Podle mě to nejlepší, co na filmu je, začíná telefonátem Brandona Langa s jeho klientem Amirem: "Tento týden jsem prohrál 380 000. Chtěl jsem se ženit. Měl jsem život! Došla ti slova, co? Žádný prachy ze mě nedostaneš, tak držíš hubu..." Nejde o fikci, tohle se děje... Sport se nafouknul na prázdné kšeftaření a radost z gólu (nebo touchdownu) je už vlastně jen radostí z rostoucího konta... Ze sázení se stala droga. Film podle skutečné události.... Dodatek: Al Pacino je vynikající!! ()

Reklama

Richie666 

všechny recenze uživatele

Al Pacino už má svoje léta, a tak si pravděpodobně řekl, že přehrávání a vykrádání sebe sama si již může dovolit; Matthew McConaughey je ten největší slizoun a amatér jakého jsem dlouho neviděl; scénář nestojí opravdu za nic a dohromady je to jedna velká naivní pohádka, ve které se celé ty dvě hodiny v podstatě nic neděje a nezachrání to ani stupidní náznaky rakoviny nebo nevěry. Vědět tohle předem, nikdy bych si Two for the Money nepustil. Ještě chvíli budu psát tento komentář a snížím počet hvězdiček na jednu a řeknu, že je to hnus... Fakt ubohé. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Scénář přesně ve stylu výher a proher, jednou jsi dole, jednou nahoře.(bohužel to docela dost skřípalo) Takže opět komentuji osazenstvo. Walter: "Ty jim prodáváš nejvzácnější komoditu, ty jim prodáváš jistotu v nejistým světě." Hop nebo trop. Jinak chemie mezi oběma hlavouny fungovala jako obvykle. Důvod? Jsou tři možnosti - tipnout si nebo si hodit mincí...vlastně jenom dvě. ;-) ()

Daveed 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem dostal jako dárek a přiznám se, že jsem neměl chuť si ho pustit, ale nakonec jsem si ho pustil a byl jsem velice nadšený. Film poukazuje na prostředí sportovního sázení. K výbornému filmu, plného dobrých scén, přispívá ještě skvělý Al Pacino.. Podle mně je film skvěle natočení. Člověk se u něj nenudí. Já osobně byl spokojený. Mohu doporučit. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Dan Gilroy, manžel Rene Russo, napsal roli Toni přímo pro svou manželku. Sestra Russo se dokonce jmenuje Toni. (novoten)
  • Natáčelo se v kanadském Vancouveru. (M.B)
  • V čase premiéry filmu bolo číslo do Walterovej televíznej šou (1 800 BET ON IT) skutočne používaným kontaktom poradenskej kancelárie športových tipov. (U_S_O)

Reklama

Reklama