Reklama

Reklama

VOD (1)

Oscarem oceněný Al Pacino a Matthew McConaughey hrají v tomto napínavém thrilleru o rušném světě sportovních sázek, ve kterém někdy stačí hodit mincí a můžete vydělat celé jmění. Brandon Lang (Matthew McConaughey) je nadějná hvězda vysokoškolského fotbalu, ale kruté zranění překazí jeho sportovní kariéru. Aby se dostal zpátky na špičku, využije své znalosti z fotbalového světa…..v lukrativním byznysu sportovních sázek. Jeho talentu si všimne Walter Abrams (Al Pacino), mocný šéf obrovské národní korporace, která dává tipy na sázky a Brandon se stává jeho chráněncem. Zvyká si na svět plný krásných žen, sportovních vozů a stohů peněz, ale jeho zdánlivě idylický život se mění v boj podvodníka proti podvodníkovi, poté co netrefí výhru a v sázce jsou miliony dolarů… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (231)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tak dlouho jsem odolával, vůbec jsem nevěděl, do čeho jdu a pak mě to naprosto semlelo. Al Pacino a Matthew McConaughey je tak fantastická dvojka, že jsem to dlouho neviděl, užíval jsem si každou minutu a zajímalo mě, co se z toho nakonec vyvrbí. A Rene Russo tu má tu nejlepší roli, v jaké jsem ji doposud viděl. Ani po několika dnech nemám slov. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Nevinně vyhlížející děj nakonec naplní mé touhy. Nikdy bych nečekal, že film o sázení by mě mohl bavit. Vsadil jsem si v životě pouze dvakrát. Ještě jako osmnáctiletý kluk, který sotva dosáhl k prosklenému okýnku, jsem si vsadil 20 Kč na to, že naši vyhrají mistrovství světa v hokeji... no a ti machři to opravdu vyhráli a tak jsem dostal 80 Kč. Druhý rok jsem udělal to samé... no a ti debilové prohráli. Od té doby na to kašlu a jsem stále 40 Kč v plusu :D. V tomto filmu ovšem sází i svoje životy dva suprovní herci a já jsem si jejich intriky skvěle užil. Nevsadil jsem na něj nic, ale hodně získal. ... SA ()

Reklama

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Já bejt ženou, tak asi připíšu ještě jednu hvězdu kvůli vypracovanému McConaugheymu, ale to jen tak pro začátek. Na film jsem se i docela těšil a po prvních 40ti minutách se mi film jevil na dobré čtyři hvězdy, ale od té doby to začalo pomaloučku upadat až z toho vznikli průměrné tři. Al Pacino jako obvykle v parádní roličce a o trochu dál je za ním McConaughey. Celkově se film povedl ale stačí se na to podívat jen jednou, a to naprosto stačí. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

O sázení bych mohl mluvit dlouhé hodiny a tak jsem ocenil nápad, udělat film o tomto atraktivním tématu, bohužel pro mě ne až v tak atraktivním balení. Herecký polobůh Al Pacino (opět) válcuje své herecké kolegy ať už jde o přetvářku, lhaní, manipulování s lidmi nebo projev lítosti, a je tak jedním výrazným pozitivem. Příběh ale moc nápadů nepobral, vyložená nuda to ale taky není a tak jsem z toho trochu na rozpacích. Neškodná věc na jedno použití, ale nic víc. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Slusny film o rizikovom povolani, od ktoreho som cakal trosku viac. Mozno viac napätia alebo dramy, kde som predpokladal, ze sa Brandon dostane az do takych problemov, ze mu pojde o zivot. Nie, ze by ani raz nebol ohrozeny, ale to bola slabota a okrem toho sa prva polovica filmu pomaly rozbiehala, kym to uz zacalo byt konecne trosku napinave. Na druhej strane sa mi ako vzdy pacil vykon Ala Pacina, on sa snad pre taketo ulohy narodil a samozrejme aj vykon Rene Russo :-) ... 24.09.2008 ______ Al Pacino - (Walter Abrams) +++ Matthew McConaughey - (Brandon Lang) +++ Rene Russo - (Toni Morrow) +++ Armand Assante - (Novian) +++ Hudba: Christophe Beck +++ Produkcia: Jay Cohen, Rene Russo ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v kanadském Vancouveru. (M.B)
  • Dan Gilroy, manžel Rene Russo, napsal roli Toni přímo pro svou manželku. Sestra Russo se dokonce jmenuje Toni. (novoten)
  • V čase premiéry filmu bolo číslo do Walterovej televíznej šou (1 800 BET ON IT) skutočne používaným kontaktom poradenskej kancelárie športových tipov. (U_S_O)

Reklama

Reklama