Reklama

Reklama

VOD (1)

Oscarem oceněný Al Pacino a Matthew McConaughey hrají v tomto napínavém thrilleru o rušném světě sportovních sázek, ve kterém někdy stačí hodit mincí a můžete vydělat celé jmění. Brandon Lang (Matthew McConaughey) je nadějná hvězda vysokoškolského fotbalu, ale kruté zranění překazí jeho sportovní kariéru. Aby se dostal zpátky na špičku, využije své znalosti z fotbalového světa…..v lukrativním byznysu sportovních sázek. Jeho talentu si všimne Walter Abrams (Al Pacino), mocný šéf obrovské národní korporace, která dává tipy na sázky a Brandon se stává jeho chráněncem. Zvyká si na svět plný krásných žen, sportovních vozů a stohů peněz, ale jeho zdánlivě idylický život se mění v boj podvodníka proti podvodníkovi, poté co netrefí výhru a v sázce jsou miliony dolarů… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (231)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Mám rád sportovní prostředí a ještě raději mám sportovní sázení. Je pravda, že nesázím tolik jako hlavní postavy filmu, ale i za menší vklad se člověk může pobavit a cítit se na živu. Příběh ústřední trojice je pro lidi, kteří se v sázení nepohybují, možná těžko uvěřitelný, ale díky skvělému hereckému obsazení se do něho lehce ponoří. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Na sportove dramy velmi nie som a tento film som sledoval skor kvoli Al Pacinovi. No...nie je to zle,ale proste podla mna nicim vynimocne. Al Pacino sice je stale vyborny, ale ocividne nam starne. McConaughey a Rene Russo su v pohode,ale mohol by ich hrat ktokolvek ini. Celkovo je to take nemasne neslane. ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Američani se oproti nám rodí s americkým fotbalem někde v genech a nebo přivázaným na pupeční šnůře. Takže mně nějaký touchdown nepřivedl k zběsilosti jako je, ale tady šlo o hromadu dolarů v kapsách sázkařů, potažmo tipařů nebo naopak. Líbilo se mně celkové vypointování duelu mezi Brandonem a Walterem, které brilantně zahráli Matthew a Al. Bezchybný konec už jen nakopl Maximální limit na spokojenou čtyřku. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Zaručený tip na tento film o sázení nedám, je to takový ten sobotní večer, který zaplácne dvě hodiny u výkonu Al Pacina, jemuž role trochu odebírala na síle charismatu (tak jak ho znám z jiných rolí Kmotra atd.), ale věřím, že místy klišé, místy komedie, tento film může potěšit. Není to úplně sázka na nejistotu...větší šance než hodit si mincí. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $22,991,379Tržby Celosvetovo $30,526,509 ║ Film ako stvorení pre stávkarov(občas som sa cítil ako ryba vo vode), ostatný čo moc k tomuto neduhu neprivoňali to asi moc nemusí baviť sledovať ako sa hlavný hrdina príbehu postupne prepadá vo svojom spočiatku triumfom talente hádať víťazov zápasov, až takmer skončí úplne na samom dne. Rene Russo dosť kazí svojím výzorom tento film, ináč by som to bral ako stráviteľný priemer ale za každým keď ukázali tu jej kamennú tvár sa mi ten film o riadny kus zhnusil, už by mala isť fakt do dôchodku, horko ťažko som ju prekusol v Smrtonosnej zbrani. /40%/ ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Dan Gilroy, manžel Rene Russo, napsal roli Toni přímo pro svou manželku. Sestra Russo se dokonce jmenuje Toni. (novoten)
  • Film je natočen podle skutečného příběhu Brandona Linka, který používal pseudonym Mike Anthony. Ve filmu jsou jména změněna na Brandon Lang a John Anthony. Skutečný Brandon Link se dokonce ve filmu objeví, jeho role je označena jako "Muž, který zdraví Brandona". (novoten)
  • V čase premiéry filmu bolo číslo do Walterovej televíznej šou (1 800 BET ON IT) skutočne používaným kontaktom poradenskej kancelárie športových tipov. (U_S_O)

Reklama

Reklama