Reklama

Reklama

VOD (1)

Oscarem oceněný Al Pacino a Matthew McConaughey hrají v tomto napínavém thrilleru o rušném světě sportovních sázek, ve kterém někdy stačí hodit mincí a můžete vydělat celé jmění. Brandon Lang (Matthew McConaughey) je nadějná hvězda vysokoškolského fotbalu, ale kruté zranění překazí jeho sportovní kariéru. Aby se dostal zpátky na špičku, využije své znalosti z fotbalového světa…..v lukrativním byznysu sportovních sázek. Jeho talentu si všimne Walter Abrams (Al Pacino), mocný šéf obrovské národní korporace, která dává tipy na sázky a Brandon se stává jeho chráněncem. Zvyká si na svět plný krásných žen, sportovních vozů a stohů peněz, ale jeho zdánlivě idylický život se mění v boj podvodníka proti podvodníkovi, poté co netrefí výhru a v sázce jsou miliony dolarů… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (231)

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Tomuhle říkám příjemný film. Můžete ho považovat jen za jedno z těch průměrných dramat, ale pro mě je to hlavně geniální sonda do života jednoho chlapíka, který se z nuly začal hrabat na vrchol. A jak se měnilo jeho postavení, začal se měnit i on sám. Two for the Money je film o tom, že v prostředí vysokých peněz nemusí být nic tak, jak se zdá. Jednou jste nahoře, o sekundu později na dně. Jednou jste přátelé, za chvíli ležíte pomočení svým "přítelem" na trávníku... No a Al je prostě Al. Jeho postava se pohybuje někde na hraně mezi láskou a nenávistí, polovinu filmu byste mu nejradši jednu vrazili, tu druhou byste mu (alespoň z mého ženského pohledu) nejradši skočili do náručí, případně ho začali utěšovat. Asi i tak je na tom celý film: buď si ho podobně jako já oblíbíte, nebo máte prostě smůlu a ztratili jste dvě hodiny svého života. Pokud máte talent jako Johnny Anthony, můžete si zkusit tipnout. Nebo si hodit mincí. Možná to vyjde nastejno. ()

MI-380 

všechny recenze uživatele

Strašlivě ukecaný důkaz o tom, jak se většina obyvatel USA a nejspíš i ostatních bohatých zemí dokáže dobře uživit pouhým žvaněním. A čím víc toho nakecáme, tím jsme bohatší. Jak dlouho nám to ještě vydrží? Jinak tři perfektní herecké výkony. Kdo rád sází, ten asi něco přidá, pro mě je tady ale maximální limit 60%. ()

Reklama

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Já bejt ženou, tak asi připíšu ještě jednu hvězdu kvůli vypracovanému McConaugheymu, ale to jen tak pro začátek. Na film jsem se i docela těšil a po prvních 40ti minutách se mi film jevil na dobré čtyři hvězdy, ale od té doby to začalo pomaloučku upadat až z toho vznikli průměrné tři. Al Pacino jako obvykle v parádní roličce a o trochu dál je za ním McConaughey. Celkově se film povedl ale stačí se na to podívat jen jednou, a to naprosto stačí. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem narazl na film který je děsně na hraně mezi průměrem a nadprůměrem. Al Pacino a Matthew McConaughey, kterého zrovna nemusím se oba rolí skvěle ujali, ale po celý film jsem si říkal kde je něco víc, vždyt z toho něco dalšího vytřískat šlo. No jo, ale bohůžel ne. To co chtěl ukázat zvládl, ale vzhledem na to co mohl ukázat je to málo, ale i přesto to dokáže člověka po celou dobu zaujmout. ( 3.12.14/MAC ) ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Američani se oproti nám rodí s americkým fotbalem někde v genech a nebo přivázaným na pupeční šnůře. Takže mně nějaký touchdown nepřivedl k zběsilosti jako je, ale tady šlo o hromadu dolarů v kapsách sázkařů, potažmo tipařů nebo naopak. Líbilo se mně celkové vypointování duelu mezi Brandonem a Walterem, které brilantně zahráli Matthew a Al. Bezchybný konec už jen nakopl Maximální limit na spokojenou čtyřku. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Dan Gilroy, manžel Rene Russo, napsal roli Toni přímo pro svou manželku. Sestra Russo se dokonce jmenuje Toni. (novoten)
  • V čase premiéry filmu bolo číslo do Walterovej televíznej šou (1 800 BET ON IT) skutočne používaným kontaktom poradenskej kancelárie športových tipov. (U_S_O)
  • Film je natočen podle skutečného příběhu Brandona Linka, který používal pseudonym Mike Anthony. Ve filmu jsou jména změněna na Brandon Lang a John Anthony. Skutečný Brandon Link se dokonce ve filmu objeví, jeho role je označena jako "Muž, který zdraví Brandona". (novoten)

Reklama

Reklama