Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Al Percolo je člověk, který vyhledává nové, nadějné hráče baseballu. Má smůlu, protože když přivede do týmu Yankees Tommyho, ten selhává na celé čáře a ze strachu ani nevyjde na stadión. Percolův šéf Ron Wilson ho za trest pošle do mexického vnitrozemí a to může být rád, že ho neposlal na ostrov malomocných. V Mexiku se hraje baseball s prapodivnými pravidly a s nejneuvěřitelnějšími hráči až na jednoho. Je to Steve Nebraska, absolutní unikát, jaký se kdy ve světě baseballu objevil. Wilson však už nechce o nikom slyšet a Percolovi dává přes telefon výpověď. Když však Percolo přivede Nebrasku do New Yorku a jeho hru předvede šéfům jednotlivých týmů, má Wilson co dělat, aby ho získal do týmu Yankees. Opravdu ho stojí nemalé peníze avšak předtím, než podepíšou smlouvu, chce potvrzení od psychiatra, že je Nebraska v pořádku a před zápasem se nezavře v šatně jako jeho předchůdce. Al Percolo nemá na výběr, navštíví spolu psychiatričku, která se však domnívá, že je třebas Nebrasku léčit, protože má citový zmatek v duši. Percolo přistoupí na všechno, Nebraska chodí na terapie a podle slov lékařky dosahuje pokroky jen najednou nechce hrát basketbal. A to se už nezadržitelně blíží první, všemi dlouho očekávaný zápas... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Terva 

všechny recenze uživatele

Scénář : Albert Brooks, Andrew Bergman, Monica Mcgowan Johnson a Roger Angell - mnoho lidí pracujících na scénáří skoro vždy znamená neúspěch a zmatek. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Ako niekto, kto o bejzbalu nevie vôbec nič, a preto môže film pozerať bez zvláštneho zaujatosti, musím povedať, že to bolo roztomilé. Ľahký humor popretkávaný bizarnými, bratovskými huncútstvami zo strany všetkých postáv. 6/10 ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama