Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Traja najlepší kamaráti Big, Dan a Beam nikdy nepredpokladali, že jediný nečakaný moment zmení ich životné osudy. Príchod neznámej starej dámy a mladej ženy do ich životov je signálom nezmeniteľnej skutočnosti, že jeden z nich čoskoro zomrie. Ale ktorý z nich to bude? Kedy a kde sa to stane? Aké tajomné plány s nimi tieto mystické ženy majú? To sú otázky, na ktoré nemajú odpoveď. Jediné čo im zostalo je strach. A to ešte nevedia, že k záhadným ženám pribudne malé dievča (Lhurgoyf)

(více)

Recenze (26)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Thajci mě tentokrát moc nepotěšili a ani já je zrovna dvakrát nepotěším. Vše podstatné se odehrálo až v posledních sedmnácti minutách což je ovšem zoufalo málo a pokažený dojem z předešlé doby to už moc nezachránilo. Bohužel když už se začal film slibně rozjíždět a konečně se objevilo něco nadpřirozeného byl konec. Navíc mě tvůrci docela nemile rozladili závěrečným rozuzlením a jejich fantasmagorickými řečmi o reinkarnaci. Jako lusknutím prstu mé nadšení opadlo a já znechuceně vytáhl dvd z přehrávače. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Pointa není špatná dokonce i dává smysl (spoiler Před x lety přejelo auto psa ten to přežil a vzali si ho péče 3 kluci starali se oi něj ale jednoho dne když se byli koupat tak se ten pes schoval před bouřkou a oni mu mezitím odjeli. Vydal jsem jich teda hleat ale když už je našel bylo pozdě a on tam později v marném čekání zemřel. Po x letech se převtělil do 2-3 lidí aby se mohl o ně starat ta babička jak mu hlídala to auto a starala se aby se mu nic nestalo byla narážka na to jak se on o toho psa staral. Potom to dítě přejelo auto to byla narážka na toho psa jak ho přejelo auto že se o něj pak taky starali atd.) Bohužel jako horor to nefunguje vůbec (za celý film umře jen 1 pes a naproti tomu chlápek na kterého spadne jeřáb to přežije ) a jako drama je to též slabé 40 procent víc ne. ()

Reklama

anderson odpad!

všechny recenze uživatele

Nie som nekritický obdivovateľ všetkého čo príde z Ázie (a pre Jiřího K. ani všetkého made in USA :-)) preto Vás vystríham pred týmto podivuhodným počinom z Thajska. Nie je to horor a ani triler. A že v tom majú prsty Pangovci ? Tak to ma naozaj nedojme. Verdikt: príšernosť, ktorá Vám ukrojí zo života drahocenných 80 minút a na oplátku ponúkne iba bohapustú nudu. Apropo ak Vás zaujíma pointa filmu, tak sa iste nedopustím spoileru ak Vám ju prezradím. Tak pozor ... áno tipujete správne: tento film nemá POINTU. Preto Vám radím: strávte tie drahocenné minúty radšej s rodinou, frajerkou či priateľmi a neoľutujete, vážení Cinefili. (18.1.2005) No a keďže toto je môj prvý koment datovaný do roku 2005, tak Vám všetkým prajem zdravie, šťastie, vysoké príjmy a rovnako vysoké ale 100% návratné investície do čuda zvaného film. A dúfam, že tento rok bude opakom môjho úvodného hodnotenia ! ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Pomerne novy thaisky horror, ktery je bezne k sehnani i u nas. Pribeh tri kamaradu, kteri ziji relativne vsedni zivot. Vse se zmeni jednoho vecera, kdy jeden potka starenu, jeden divku a jeden dite. Postupne se zacina ukazovat, ze tato setkani nebyla nahodna... Pod filmem jsou jako scenariste podepsani bratri Pangove, kteri se bohuzel postarali i o strih. Snazili se dodat filmu zapadni look, znamy z jejich HK kousku, ale prilis se jim to nedari a jejich snaha je spis na skodu. I tak je film pomaly a tahne se a obcasne rychle strihy pouze rusi, nastesti se ale nekonaji zadne zbesilosti jako u Eye 2. Herci jsou naprosto nevyrazni a az na divku jsou az nesympaticti. No a pointa? To neni nic pro Evropana... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 5/10 Děj 3/10 Hudba 7/10 Efekty 3/10/// +slušný hudební a zvukový doprovod, pěkná slečna -dost pomalé tempo/// Údajně variace na Nezvratný osud. Neřekl bych. Spíše se jedná o duchařinu, podobné Nenávisti, Oku a dalším, jakých jsou desítky a popravdě, tento kousek nad ně nevyčnívá. Samozřejmě motiv je zajímavý, ale určitě není ani z poloviny využit a hlavně divákovi vysvětlen. Přesto, podobným pokusům (rozuměj filmům) se nebráním, třebas mě někdy zase nějaký překvapí./// Celkem 42%/// ()

Zajímavosti (1)

  • Jen krátce po oficiálním vypuštění filmu se herec Apichet Kittikorncharoen účastnil tragické automobilové nehody, v níž se jeho automobil několikrát převrátil a následně spadl do řeky Khlong. Ta protéká Bangkokem a je známá svým značným znečištěním. Hercovo tělo bylo napadeno agresivně expandujícím bakteriálním virem způsobujícím kóma. Z něj se herec úspěšně probral a dokonce projevoval určitá zdravotní zlepšení. Ovšem rozsah mozkového poškození po prodělané mozkové příhodě byl natolik velký, že 9. 12. 2007 herec podlehl. (Conspi)

Reklama

Reklama