Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šestnáctiletá Bea je poslední panna ve třídě. Jestli se nechce dál ztrapňovat, musí jí kamarádky pomoci najít vhodnou "oběť", která by ji o panenství připravila... (oficiální text distributora)

Recenze (58)

Lenka0064 

všechny recenze uživatele

Již pár let neoriginální teenagerské téma o lásce a sexu, napodobenina trilogie Prci, Prci, prcičky a dokonce horší než Holky a kluci, co to chtějí taky. Film bez spádu, záběry a dialogy u kterých se chytáte za hlavu a je vám trapně za představitele, kteří nemají ani tu pěknou vizáž. Proč tedy jedna hvězdička? Viděla jsem horší a norština je místy opravdu vtipná :-) ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Konečně ztráta panenství, za kterou se ani tvůrci ani divák nemusí stydět. Spíše úsměvná než veselá komedie, svěžím způsobem nehollywoodská a na rozdíl od všelikých „prciprciprciček“ a „tochtějtaky“ vkusná, inteligentní a příjemně civilní, kde uvěřitelné postavy prožívají uvěřitelné situace a ještě uvěřitelnější trapasy. Výborně vybrané herecké obsazení, střízlivá kamera a režie, které jen občas lehce přikoření vyprávění nějakou tou zpomalovačkou, flashbackem nebo komentářem hlavní postavy. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Citlivá „komedie“, která se snaží dokázat, že problémy s panenstvím mají i ve Skandinávii. Míra vkusu je tu ovšem na snesitelném stupni, místy zarážející je ale skutečnost, že když se dva mladí potkají, stačí pár dialogů, které byste spočítali na prstech jedné ruky a už jdou na věc!! No, na moralizování tu nemám právo a asi bych byl za něj lynčován, tak alespoň ocením snahu ozvláštnit teenagerský svět formálními (v daném žánru) novinkami, ať už jde třeba o flashbacky nebo zpomalené záběry. Pečlivá práce byla i při výběru vcelku sympatických herců a hudebního doprovodu. Přesto mi tu (přes svižnost a vkusnost celého projektu) znatelně chyběly vypointované gagy a zapamatovatelnější momenty!! ()

bono22vox 

všechny recenze uživatele

Panenství na obtíž rozhodně není komedie k pokukání, ve scénáři scházejí přesně vypointované gagy či hlášky, které by se daly citovat. Milostné eskapády hlavní hrdinky jsou přesto roztomilé, úsměvné a místy i dojemné. Nicméně tuto citlivou a chvílemi vtipnou teenagerskou komedii si nejspíš užije především dívčí publikum... ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Líbeznej filmeček, takový celý pozitivně laděný a tak, a i celkově hezký a vtipný. Ano, uznávám, je to taková i celkem typická teenagerovská komedie, jen to tentokrát nechtějí dělat kluci, ale holky (vlastně to chtějí dělat úplně všichni :-) ), ale to je snad jen plus. Ano, uznávám zadruhé: Děj je předem jasný jako facka. Ale proč ne, stejně všichni chceme, aby vše takhle skončilo, protože se za tím joudou z Joudova tak trochu poznáváme, a ti, co jezdí bouráky, jsou přeci pěkní blbci :-) No, zde bych snad jen rýpnul, že je všechno trošku uspěchané, protože ten tzv. idol v podstatě po celou dobu, co chodí s hlavní hrdinkou, neudělá žádnou chybu (snad se jen on nenechá dostat do postele, ale dostane tam hrdinku sám, ale je to chyba? :-) ). Jako blbec se projeví teprve až po tom, co se s ním dívčina rozejde. No, a pak je taky docela zvláštní konec, který je tak trochu jiný, což může být u filmu, u kterýho chceme, aby byl přesně takový jako milion dalších, možná trošku na škodu. Á nakonec, abych nezapomněl, fakt sympatická hrdinka - hned bych ji bral :-) Ale koukám na mobil, a ona, mrcha, ne a ne zavolat. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • V pokoji Beatrice (Kaia Foss) je na stěně nalepený plakát kapely Surferosa, která vytvořila soundtrack k filmu. (Cheeker)

Reklama

Reklama