Reklama

Reklama

Recenze (5)

whack odpad!

všechny recenze uživatele

Punk počúvam polku svojho života, ale títo 30 kiloví pudli mi nikdy neboli sympatickí. Je mi jedno, že sú legenda, možnože Ramones aj bola prvá punková kapela na svete, ale texty má o hovnách, nepáči sa mi ich emo výzor a ten ich status rockových hviezd. "Bože, chráň prezidenta Busha a Ameriku!" (Vyhlásil Johnny Ramone - pravičiar, reaganista, podporovateľ militantnej organizácie NRA, konzervativizmu a americkej Republikánskej strany.) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Americká punk-rocková kapela RAMONES je mojou srdcovou záležitosťou. Nekriticky im žerem každý akord. Tento film zachytáva ich kariéru v období, keď už v skupine nehral basgitarista Dee Dee. Jeho miesto však skvele nahradil nový člen C.J. "Raw" je z časti zložený i z privátnych video záberov, ktoré priblížia atmosféru v zákulisí ich koncertných show. Poteší zopár videoklipov a pobavia uletené pokeci s členmi kapely. Ja ako ich ortodoxný fanúšik musím dať tomuto snímku plný počet hviezdičieky. "Ramones Raw"!!! ***** ()

francis 

všechny recenze uživatele

Kapela Ramones, jedna z mých nejoblíbenějších, v dokumentu o svým turné v době, kdy už nebyla v klasický sestavě, což se projevovalo tím, že vydávali slabší desky, ale rozhodně ne slabší koncertní formou. Film stojí za vidění hlavně kvůli hudbě, jako bonus pak zjistíte, co byli tihle hoši vlastně zač. Pokud ho budete sledovat s nadhledem, výborně se pobavíte nad tím, co Marky, Johnny, Joey a C.J. na turné dělají a žvaní za krávoviny, a jak se potýkaji se statutem undergroundových bohů, který nikdy nevydělávali miliony, ale přesto patřili mezi nejuctívanější rockery na světě se spoustou ultravěrných fanoušků. Film potvrzuje to, co fanouškové dávno ví a ostatní lidi nezajímá: že Ramones hráli bezkonkurenční muziku a že to byla parta magorů. Ovšemže geniálních. ()

unagi 

všechny recenze uživatele

PUNK ROCK je hudba na prvom mieste v mojom rebríčku. Samozrejme Ramones patrí k tým najlepším a preto aj dokument hodnotim pozitívne! ()

papez12 

všechny recenze uživatele

Dokument, ktorý ponúka niekoľko hodín materíálu. Zachytené legendy punk rocku new yorskí Ramones. Vďaka nahrávkam zo zákulisia a z turné, z hotelu a podobne je autentiocky zachytený každý člen, ktorého lepšie neopíše ani tisíc slov než tieto autentické nahrávky. K tomu keď pridám, rozhovory a záznamy z kocnertov musí mi proste vyjst 5* ()

Reklama

Reklama