Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Majitel veliké potravinářské společnosti Pucciny leží po infarktu na smrtelné posteli. Požádá svého syna Bernarda, aby vyhledal Jakea, muže, který Puccinimu za druhé světové války zachránil život, a kterého by před smrtí chtěl ještě naposledy vidět. (Hans.)

Recenze (4)

shantim 

všechny recenze uživatele

Takto špatnou komedii jsem již dlouho neviděl. Vtipy nevtipné, akční scény neakční, herci občas jen dělají, že hrají, obhroublý humor je tu samoúčelný. Škoda času. 30% hvězdiček ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Nejtěžší úkol který můžete dostat je, když máte přivést jednoho vojáka z války je svému otci, jako slib jeho poslední vůle. 😄 Herecké výkony hlavních postav jsou skvělé, ale v klášteře jsou další dva. 😄 Scény: parkování, klášter, ladič piána, psychiatrie, letiště, a další jsou TOP. 😄 Poznámka: Film už někde není k dispozici s českým dabingem. Takže jsem improvizoval, a nahrál jej z VHS kazety (HBO TVRip). Doporučuji, i když asi bude oříšek film sehnat. Hvězdiček 4 ()

Reklama

Oskar 

všechny recenze uživatele

"Myslím, že mám infarkt. Zavolejte mému kardiologovi! Ale dejte pozor, ať ho nevyděsíte, má slabé srdce." Scénář napsal tradiční Brooksův spolupracovník Rudy DeLuca, a Mel Brooks hraje hlavní roli. Nicméně je to italský film a to berte jako varování. Na druhou stranu, když přimhouříte oči, tak se u téhle dost infantilní crazy komedie přece jen můžete pobavit, a to právě zásluhou Mela Brookse, který je v roli vyšinutého Jakea Gordona docela roztomilý. A přestože je to celkově průměr, některé jednotlivé scény (třeba poprask v klášteře Svatého ticha) jsou skutečně velice vtipné. ()

frolish 

všechny recenze uživatele

Velmi zmiesane pocity. Momenty dobrych vtipov (scena v klastore) striedali take trapne chvilky, ked som sam so sebou naozaj bojoval, aby som to dopozeral do konca. Urcite ovela slabsie, nez reziserova skorsia komedia Mlčanie šuniek. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama