Reklama

Reklama

Don tel papa

  • Jižní Korea 돈 텔 파파 (více)
všechny plakáty

Recenze (6)

tombac 

všechny recenze uživatele

Hanbatý výstup atraktivní hlavní hrdinky a přehlídka spodního prádla (také bych chtěl mít podobnou práci jako hrdinův kamarád) určitě potěší :-) Tvůrci se s trochou té nahoty nepářou, což není až na pár scén na škodu. Zůstat v rovině lechtivé slapstick komedie, uvízl by Don tel papa v mantinelech průměrné jihokorejské oddechovky. Jenže přísada vážnějšího pohledu na vztah otce a syna a již zmíněného melodramatu, v mých očích film povyšuje nad průměr. 7/10 ()

gibbon 

všechny recenze uživatele

Poté, co se tahle přehlídka spodního prádla vyhrabe z počáteční vtipnosti za každou cenu a předtím než na konci spadne do provařeného melodramatu, je překvapivě dobrá. Slušná hláška je už spíše bonusem ("Ještě teď si z úcty ke své bývalé ženě beru černý kondomy!") a, co si budem nalhávat, absolutně zbytečný, navíc nijak nezdůrazněný, hanbatý výstup hlavní ženské hrdinky taky potěší. ;o) ()

Puerdraco 

všechny recenze uživatele

Milé prekvapenie z juhu Kórejského poloostrova (zo severu je tých prekvapení až-až), pri ktorom som sa skutočne pobavil byť som to sledoval s ruskými titulkami. Záver som čakal síce úplne inakší, ale o to milšie (smutnejšie) prekvapenie to bolo. Malý hrdina si to pekne užíval - to ja som mohol v jeho veku obzerať tak "ženské v kravíně" v šatových zásterách a v mojom detstve bol bobor najrozšírenejšie chránené zviera pod slnkom, no ibaže vtedy mi bola táto fauna ešte ukradnutá. :o) ()

Reklama

Reklama