Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celý snímek je postaven na Paulovi McCartneym a jakýsi vedlejší dějová linka je tvořena hledáním ztracených nahrávek, z jejichž krádeže je podezřívám Paulův asistent (Bryan Brown). Ve snímku zazní slavné Paulovy opusy jako Silly Love Song, Wanderlust, ale i klasické beatlesovské "pecky" jako například Yesterday či Here, There And Everywhere. Vedle manželů McCartneyových přijal pozvání k účinkování ve filmu i Ringo Starr s chotí Barbarou Bach. (Robbi)

(více)

Recenze (7)

kaylin 

všechny recenze uživatele

V případě filmu, kde hrají a zpívají Paul McCartney a Ringo Starr, první jmenovaný v hlavní roli, protože se jedná v podstatě o promo film ke stejnojmennému albu, nemůžu být objektivní. Zazní zde písně Beatles, i když je jich jen pár, ale jsou pořád krásné. Navíc je snímek pěkně absurdní a místy prostě hezky divný. Děj ale zaniká. ()

anniehall 

všechny recenze uživatele

Taková pošmourná slepovánka hudebních čísel, kterou bohužel neudrží nad vodou ani fakt, že se v podstatě jedná o Paulův sen. Jako film to nefunguje, jako bizarní estráda snad. Ale co se tomu nedá upřít, je vynikající hudba. Téměř každý song je skvělý nebo ještě lepší. Nové verze starších skladeb jsou často lepší než ty původní a perlou je zde No More Lonely Nights s kytarovým sólem Davida Gilmoura. Soundtrack by byl bezmála za 5. ()

Reklama

danecek24

všechny recenze uživatele

42. Zlatý Glóbus za rok 1984 - nominace (1) - Nejlepší filmová píseň - "No More Lonely Nights" - Hudba a text Paul McCartney ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu zazní v upravené verzi nejslavnější Paulovy skladby, které napsal pro Beatles : "Good Day Sunshine", "Yesterday", "Here, There and Everywhere", "Eleanor Rigby", "For None" a "The Long and Winding Road". (kosticka7)

Reklama

Reklama