Reklama

Reklama

Japončíci

  • USA Japoteurs (více)
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Akční / Drama
USA, 1942, 9 min

Obsahy(1)

Superman zasahuje dokonca aj cez obdobie 2. svetovej vojny, kde Američania skúšajú svoje najnovšie lietadlo, ktorého sa zmocnia a neskôr sa aj snažia zničiť Japonci, takže záchranná úloha pre Supermana ako vyšitá... (T2)

Recenze (6)

Paldini 

všechny recenze uživatele

Američani vyrobí největší bombardér na Světě. Tato zbraň může rozhodnout válku a to nesmí zákeřní japonští agenti dopustit. Mají ovšem smůlu, protože jim jejich perfektně připravenou diverzní akci překazí zvědavá Lois Lane. No, a tu bude muset i s celou Amerikou zachránit Superman. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Kreslený teroristický útok Japonců na USA jejich vlastním obřím bombardérem se nezdaří, neboť Superman (hrdina s modrou knížkou) dobře ví, že musí stát na straně vládní propagandy. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Změna režiséra sice na první pohled není až tak patrná, ale Lois už nenosí kravatu :-)) No a taky mi ty hlasy zněly nějak víc otráveně a Clarkovo - "This looks like a job for Superman" už znělo spíš jako klišé vyřčený z povinnosti. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ach, tá Laneová. Prefackať! A pri tom sa ten japončík tak snažil. A kto je ( bol v 40. rokoch minulého storočia ) najlepší priateľ človeka? Supermááán! Nie, čo najväčší a najvýkonnejší bombardér. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Vládní propagandu v kreslených filmech moc nemusím, ale i tak jsem se docela bavila. Ta Lois se vždycky přimýchá k nějakému průšvihu. Ještě, že má Supermana, který zachrání nejen ji ale i celý svět před téměř jistou záhubou, nebo teda alespoň Ameriku. ()

Reklama

Reklama