Reklama

Reklama

Bubny džungle

  • USA Jungle Drums
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní
USA, 1943, 8 min

Obsahy(1)

Superman má tentoraz namierené do džungle, kde má tajnú základňu Nemecká vojenská divízia presadzujúca si tu svoju politiku a posielajúca šifrované správy na domovskú základňu. Toto ich snaženie sa pokúsi prekaziť Superman, aby ochránil záujmy Ameriky. (T2)

Recenze (5)

Paldini 

všechny recenze uživatele

Opět supermanský kraťas nabitý dějem v neskutečně živé animaci. Tentokrát je sestřeleno letadlo s Lois Lane na palubě někde v africké džungli. Místní domorodí kanibalové jsou ovládání německou jednotkou. Fikaní Němci se totiž vydávají za místní domorodé božstvo. Takže je Lois zajatá a pomalu ale jistě připravovaná jako chutná večeře. To by tu nesměl být ovšem Superman, který zachrání Lois i celou americkou námořní flotilu. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Na to, že to byla především protiněmecká propaganda to nebylo zase až tak úplně špatný, ale ty poslední epizody, to už zkrátka není to, co to bylo na začátku. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Exotické dobrodružstvo, ktoré by si vďaka skvelému námetu ( čo to pripomenie špiónske filmy a príbehy s Dr. Jonesom ) zaslúžilo pridať viac minút. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Začínám si myslet, že tvůrci filmového Supermana kreslenou předlohu asi vůbec neviděli. Sice jsou tyto kraťasy silně ovlivněné dobou svého vzniku, ale pořád jsou lepší než některé celovečerní filmy. ()

Reklama

Reklama