Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh, v ktorom sa preplietajú obrázky minulé s prítomnosťou. Príbeh Maličkej vyrastajúcej v rodine hipís, ktorá už v dospelosti prenáša vtedajšie dojmy, pocity a vnemy pomocou štetcov na plátno. Spoznajúc zaujímavého typa Morrisona (Gale Harold), nachádza cestu do pravdivého vnútra seba samej. Jennifer Elster, ktorá stvárňuje hlavnú predstaviteľku, si celý film napísala i režírovala, pričom ho podáva absolútne nenásilnou formou. (sochoking)

(více)

Recenze (2)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Tento film si zasluhuje výnimočnú pozornosť, pretože je to neskutočná bomba! Kedže je poskladaný z čriepkov osudov ľudí, ktoré sa preplietajú, ani nemá šancu nudiť ( naviac dlžka filmu je priaznivá a film sa akoby presype skrz prsty, sťaby zrnka piesku ) . A bonusom ku všetkému je ' music track' našlapaný nenásilnými rytmami derúcimi sa cez uši priamo do duše. Bomba! ()

chim.chim 

všechny recenze uživatele

Napsat a zrežírovat film a zároveň v něm hrát hlavní roli, to svědčí buď o velké osobní angažovanosti nebo přerostlém egu. Já doufám že jde o to první, tedy že se režisérka prostřednictvím filmu snažila vypořádat s vlastní minulostí. Řekla bych, že divákům může tenhle snímek přijít dost nesrozumitelný, pokud nemají podobnou zkušenost jako hlavní hrdinka. Každopádně ani to, že film pochopíte, nestačí k tomu, aby vás jakkoli osovil - je příliš amatérský, poskládaný z monha malých klišé, ze kterých se snaží režisérka udělat přelomová moudra. A to jednoduše nefunguje. Já jsem tenhle film vyhledala kvůli Galeovi Haroldovi, ale ani ten nebyl ve své roli úplně přesvědčivý. To však připisuji špatnému scénaři. ()

Reklama

Reklama