Reklama

Reklama

Sněhová pohádka

  • Sovětský svaz Sněžnaja skazka (více)

Obsahy(1)

Kouzelná pohádka o tom, co všechno se může přihodit, když se poslední den v roce zastaví čas. Přihodilo se 31. prosince... Rozpustilý chlapec Míťa získá kouzelné hodinky, o kterých koluje legenda, že když přestanou fungovat, zastaví se čas na celém světě. A nikdy nepřijde Nový rok. V okamžiku, kdy vloží hodinky do sněhuláka v místě, kde bývá srdce, začnou se dít podivné věci. Místo kusu sněhu stojí před Míťou stařík, který se představí jako Starý rok. Podivnému dědovi se rozhodně nechce jen tak odejít a za každou cenu touží po tom, aby se čas už nikdy nepohnul ani o minutu. Míťovi a jeho kamarádce Ljolje dá ještě hodně práce, než vše vrátí do správných kolejí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Na přelomu starého a nového roku se dějí věci, sněhuláci ožívají a můžete potkat i samotný Starý rok. Jak může být někdo, komu je přesně rok šedobradý kmet raději nebudeme zkoumat, na Silvestra je rok prostě starý a k tomu ty šediny patří. Tahle pohádka u nás byla zfilmována s drobnými modifikacemi v ději a postavách (Starý rok je nahrazen Časem) jako Nejhlavnější hodinky na světě. Obě pohádky jsou moc pěkné, jen tuhle v mých očích trochu kazí ten závěr kosmického věku, to si opravdu mohli odpustit, protože to narušuje celkovou pohádkovost příběhu. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Inspirace pro nasi (taky moc peknou) pohadku Nejhlavnější hodinky na světě. Plno velkych hvezd a vubec celkove mila podivana. V hlavni roli hodne sympaticky klucina Игорь Ершов a "snehulak" Алла Кожокина. Nelze tez nezminit "Cernou dusi", kterou hraje nadherna Клара Лучко. 4+ ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama