Reklama

Reklama

S pěknou ženou je dovolené vše

(TV film)
  • Česko Holky, moře, Ibiza (více)

Obsahy(1)

Do života Daniela sa vkradne nespokojnosť. Síce nadovšetko miluje svoju lásku Hannu, ale v poslednom čase začína mať pocit akejsi zviazanosti. Jeho otec, u ktorého pracuje, je s jeho výkonom vo firme nespokojný a vyžaduje od neho omnoho kvalitnejšie výsledky. Daniel je však mladý a chce si ešte niečo užiť. Jeho priateľ má fantastický nápad, na ktorý sa nechá nakoniec prehovoriť. Nudnú dovolenku u Hanninej babky vymení za pár dní na Ibize. Otcovi sa ponúkne, že s Markom zrekonštruuje jeho letné sídlo na Ibize a Hanne oznámi, že má prácu a k babičke bude musieť cestovať sama. Mladíkov čaká na Ibize zábava, krásne dievčatá, miešané drinky, slnečná pláž, ale aj nemilé prekvapenie... Hanna sa rozhodne zrušiť prázdniny u rodiny v Bavorsku po tom, ako si jej stará mama zlomí nohu. Tá jej navrhne, aby sa vybrala s priateľkou navštíviť Daniela. Iste ho tým milo prekvapí... (TV Markíza)

(více)

Recenze (8)

nunka 

všechny recenze uživatele

Táto letná filmová ochutnávka môže akurát tak vzbudiť u každého z nás chúťky prežiť nezabudnuteľnú dovolenku na Ibize, kde to po večeroch praská vo švíkoch na plážových tanečných parketoch pri exotických drinkoch so sympatickými polovičkami.. Musím uznať, že na takú dovolenku by som sa dala zlákať:)) No samotný film nestál za veľa, aj keď nad niektorými romantickými udobrovacími snahami hlavného hrdinu mi neraz srdce pookrialo. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 2/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Efekty 3/10/// +to taneční číslo Hanny bylo moc pěkné -je toho hodně špatně/// Tak tohle je strašný. Stupidní příběh o tom jak hodnej kluk má hezkou přítekyni, ale on místo toho aby s ní jel k její babičce (proč kurňa ne? Apoň by byl s ní) si vymyslí, že půjde na brigádu ke svému otci na Ibizu (tak jí tam vezmu ne?!). Samozřejmě mu to nakuká jeho kamarád s debilními nápady a kromě toho ho na místě napadne, že "brigádu" přenechají místním domorodcům (kteří samozřejmě místo práce z toho udělají dům pro mejdany). No a kluci aby této příležitosti využli jdou lovit nějaký místní samice. Do toho se jeho přítelkyně rozhodně přijet za ním (samozřejmě na tajno), aby ho překvapila. A na průšvih je zaděláno. Následuje několik dalších průšvihů obou hrdinů a já trpím. Opravdu trpím, vůbec se nesměju, nebavím, prostě děs. Je to blbá romantika a rozhodně to není (zábavná) komedie. Vím, že německé komedie jsou špatné, v lepším případě průměrné, ale tohle je vážně síla. Tedy né, že by to byl film úplně k odsouzení, ale rozhodně vás nedokáže příjemně naladit, spíše vás otráví./// Celkem 30%/// ()

Reklama

JJ.Gibson odpad!

všechny recenze uživatele

Nejsem zrovna fanoušek německých rádoby "kuul" komedií pro teenagery, ale i tak mé oko občas zkoukne tyto veledílka. U většiny těchto filmů je opravdu stupidní scénář a i tady tomu se nedalo vyvarovat. Nicméně, když už to scénáristi splácají, tak se to snaží zachránit, tím že do snímku vrazí aspoň hezké herečky. U Holky, moře, Ibiza se nepovedlo ani to. Celý děj je absolutně předvídatelný a vůbec ničím nepřekvapí. Takže není divu, že hodnotím odpadem... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Hmm, těhle německýh komedií na Ibize začíná být trošku moc, snad už aby to přestali dávat, sice se opět jedná o takovej ten kousek, kterej neurazí, ale bohužel ani nic nenabídne. Už by to chtělo změnu ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama