Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chamtivý strýček (Brian Cox) a hromada dluhů donutí roztomilého smolaře Steva Barkera (Johnny Knoxville) uchýlil se k plánu tak šílenému a zavrženíhodnému, že by dokonce mohl fungovat. Bude předstírat mentální retardaci, pronikne na nadcházející Speciální olympiádu a domů přiveze zlato! Jenomže soupeři celý podfuk prokoukli. Steve díky nim procitá a uvědomuje si, že chce zdolat mnohem větší výzvu: stát se lepším člověkem. U filmu Bláznivá olympiáda, natočeného v produkci neohrožených bratrů Farrellyů (Něco na té Mary je, Těžce zamilován) se budete neskutečně bavit od začátku až po závěrečné titulky! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (216)

Spike23 

všechny recenze uživatele

Typická a ohraná komedie o přetvářce, tentokrát na paraolympiádě, která si nezaslouží více než pouhou jednu hvězdu. To, že mě tyto nehorázně ohrané a podprůměrné komedie, u kterých se snad nikdy nezasměju, i přesto baví, stejně tak jako všechno s Johnnym Knoxvillem a Katherine Heigl, za to už bohužel nemohu :D. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Podle mě příjemná komedie, kterou jsem viděl už asi čtyřikrát. Sice to zní dost střeleně přijít k prachům díky podvádění na paralympiádě, ale myslim, že všechno zůstalo v mezích dobrýho vkusu a to oceňuju. Fórů je tu celkem dost a pár vyloženě špičkovejch. Trochu váhám s procenty a asi bych normálně dal sedmdesát, ale Katherine Heigl je kočka k pomilování a jen kvůli ní to zvednu (to hodnocení ;-)). 80 % Oblíbená část- Steve u zpovědi ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Rozhodne ne zas tak super idiotsky, jak by se z nametu mohlo zdat. Nicmene pribeh jede podle naprosto jasnejch koleji, ze mi uz od zacatku bylo jasny, ze se mam tesit na nakej ten dojemnej moralizujici konec a taky ze jo. Jinak vetsina vtipu tezi z toho, ze se Knoxville chova jak hovado, coz ani nemusi moc hrat, takze je v roli fajn a pak to tezi z velkyho vyskytu retardu, ale precejen je to cely pojmuty hodne zlehka, aby film nahodou nebyl nejak kontroverzni, nebo si nemoh nekdo stezovat. Celkem pohodova zabava na jedno skouknuti. ()

Desperado 

všechny recenze uživatele

POZITÍVA: prekvapivo dobrý Knoxville, ktorého postava je akoby písaná na telo Jimovi Carreymu, či Adamovi Sandlerovi, avšak oni už dnes kopú za inú ligu. Na rozdiel od tých dvoch megahviezd, však Knoxville netlačí zbytočne na pílu a nesnaží sa film ukradnúť pre seba, ale dodáva svojej postave aj sympatie. Ďalej je tu zábavný a vždy iný Brian Cox (čo robí v takejto taškarici tento herecký chameleón?). A v neposlednom rade sympatickí predstavitelia Knoxvillových mentálne postihnutých kamarátov, ktorí sú na plátne mimoriadne bezprostrední. NEGATÍVA: popri nejednej podarenej vtipnej scéne sa vyskytujú aj mnohé, ktoré vyznejú do prázdna. Tým pádom je tu aj nemálo hluchých a nudných miest. Taktiež by som k negatívam pripísal aj neoriginálny a opäť typicky hollywoodsky, moralizujúci scenár a dopredu jasný finiš. VERDIKT: komédia, pri ktorej som neutrpel psychickú ujmu a neľutoval som obetovaný čas. O pár rokov v televízii si ho znovu rád pozriem. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ten kněz ve zpovědnici byl z opravdu velmi radikální církve, zřejmě konvertuji.. Přišlo mi, že pohodový The Ringer si spíše utahuje z těch, co sami přízemně vtipkují na účet mentálně postižených a ukončil to očekávaným závěrem, nad kterým by jistě zaplesalo rytmem fair-play bijící srdce Sport Billyho.. Knoxville prokazuje svou zajímavost, i když zrovna nejezdí z kopce v nákupním vozíku, či nedostává kulečníkovými koulemi do genitálií. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Trvalo 7 let než se film začal natáčet. (HappySmile)
  • Profesionální zápasník Terry Funk si ve filmu střihl malou roličku. (HappySmile)

Reklama

Reklama